Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kenttäyhtiön ja seuran hallitukset tiedottavat

Kankaisten Golf Ry:n hallitus on kokoontunut 5 kertaa vuoden 2021 ensimmäisten 6 kk:n aikana, joko etänä, hybridinä tai viimeksi (22.6.) livenä. Muuttuneet kokouskäytännöt mahdollistavat etäosallistumisen myös tulevaisuudessa ja se edesauttaa hallitusten jäsenten kokouksiin osallistumista kauempaakin.

7.-8.8. kenttäyhtiön ja seuran hallitukset kokoontuvat yhteispalaveriin tarkastelemaan strategian toteutumista ja suunnittelemaan golfyhteisön kehittämistä.


Seuran hallituksen päätöksiä ja toimikuntien toimintaa lyhyesti:

Seuran hallitus hyväksyi valmennustoimikunnan ja seurakoordinaattorin valmistelemat ”Kilpapelaajien ohjesääntö ja kriteeristö”. Edustus- ja haastajaryhmään valittavat pelaajat hyväksyvät, valmennustoimikunnan ja seurakoordinaattorin valmisteleman esityksen pohjalta, kapteeni, puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja. Pelaajille maksettavia korvauksia ja saavutettuja rankingpisteitä seurataan aiempaa tarkemmin, jotta muodostuu käsitys, miten kilpailutoimintaan sijoitettu raha tuottaa tulosta.

Junioritoimikunnan tavoitteena on, että seuran junioritoiminta saisi Tähtimerkki-tunnuksen.

Kilpailutoimikunta valmistelee tuomarikoulutuksen järjestämistä seuran jäsenille.

Kenttätoimikunta on toteuttanut este- ja korjattavien alueiden merkinnät kenttäalueella vapaaehtoisvoimin Petri Ahokkaan ja Kari Ojasen toimesta.

Viestintä- ja markkinointitoimikunta koordinoi ja kehittää toimikuntien viestintää toimikuntien viestintävastaavien kanssa.

Kaikki toimikunnat, jäsenineen, ovat erittäin aktiivisesti kehittämässä golfyhteisömme toimintaa.

Kankaisten Golfpuiston tiedottavia asioita:

KGP Oy:n hallitus on kokoustanut ensimmäisen vuosipuolikkaan aikana 5 kertaa.

Hallituksen asialistalla ovat olleet muun muassa seuraavat asiat:

Ravintolayhtiön perustaminen ja ravintolan ja keittiön remontointi keväällä 2021. Uuden ravintolan toiminta on lähtenyt hienosti käyntiin ja positiivista palautetta on saatu paljon.

Kentän parannustyöt Kartano 8 lyöntipaikan ja Kankas 6,7 ja 8 väylien osalta. Töiden viimeistelyt ovat käynnissä ja ne valmistuvat kauden kuluessa.

Osakasetujen osalta Kankaisten Golfpuiston hallitus on seurannut kenttäyhteisön strategiaa ja edelleen kehittänyt osakasetuja. Tarkemmat tiedot kehittyvistä osakaseduista löytyvät täältä.

Yhteisen strategian mukaisesti olemme myös parantaneet nuorten pelaajien pelimahdollisuuksia vuokraamalla juniori- ja nuorisopelioikeuksia.

Pelioikeuksien vuokrapörssi on toiminut erinomaisesti ja tällä hetkellä kaikki tiedossa olevat pelioikeudet on vuokrattu eteenpäin.

Yritystapahtumien myynti on parantunut viime vuodesta, jolloin lähes kaikki yritykset jättivät yritystapahtumat järjestämättä. Syksyksi on sovittu useita yritystystapahtumia, mutta mikäli koronatilanne pahenee, niiden osalta saattaa tulla peruutuksia. Yritysten kumppanuusmyynti on kasvanut merkittävästi viime kaudesta ja osoittaa Kankaisten Golfin vetovoiman myös yritysasiakkaiden keskuudessa.

Kankaisten Golfpuiston hallitus on päättänyt pyytää kenttäarkkitehdeilta tarjoukset kentän kehittämisen ns. Master planista, joka kattaa lähipelialueiden kehittämisen ja päivitysehdotukset kaikkien vanhojen väylien osalta. Tavoitteena on luoda selkeä suunnitelma pitkälle tulevaisuuteen ja kentän kehittämis- ja parannustyöt on tarkoitus rahoittaa yhtiön tulorahoituksella.