Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kesäkauden alku Suomessa - Sakke Siltalan blogi

Voittoisa alkukesä: Ensimmäinen Finnish Tour -voitto lähes neljään vuoteen.

Suomessa on oltu nyt jo melkein neljän viikon ajan ja myös ensimmäinen kilpailu on saatu pelattua. Kutakuinkin paras mahdollinen alku niin sanotulle off seasonille, sillä Pirunpellosta tarttui ensimmäinen voitto vajaaseen neljään vuoteen sekä ensimmäinen Finnish Tour voitto.

Kisaan lähdettäessä tiesin olevani valmiina ja pelaamassa voitosta, sillä kevään pelit olivat antaneet siitä osviittaa jo pidemmän aikaa. Voitto oli aika suvereeni, sillä se tapahtui viiden lyönnin erolla seuraavaan kentällä, jossa eroja on mielestäni vaikea saada. Pieni maininta pitää antaa myös Takomolle, sillä ehdin lyödä heidän mailoilla vain parin viikon verran ennen Pirunpeltoa ja heti napsui voitto. Siinä käytiin vielä simussa lyömässä mitat kuntoon uusilla raudoilla päivää ennen Sastamalaan lähtöä. Jotenkin tuntuu siksi entistä oudommalta voittaa Finnish Tourilla näinkin isolla marginaalilla.

Voitto toi mukanaan bonuksen

Kova työ palkitaan oli se asia mikä tahansa. Poika saatiin vihdoin haettua kotiin, mutta isona plussana sain paikan miesten joukkue-EM kilpailuihin heinäkuun toisella viikolla. Sitä kohti olen tässä jo pidemmän aikaa tehnyt töitä ja vihdoin kutsu sinne tuli. Olen siitä erittäin tyytyväinen ja uskon, että panoksellani tulee olemaan suuri merkitys joukkueelle. Meillä on vahva joukkue ja kova kuusikko, joka pystyy taistelemaan voitosta.

Tätä blogia tai jotain sitä ainakin hieman muistuttavaa tekstiä kirjoitan ihan Irlannin pohjoisesta kärjestä, Ballyliffinistä, jossa pelataan paraikaa British Amateur Championship. Treenikierrokset ovat paketissa ja kilpailu alkaa tai on jo varmaan käynnissä, kun tämä teksti saadaan julkaistua. Pari päivää lyöntipelikarsintaa, jonka jälkeen 288 pelaajan joukosta parhaat 64 jatkaa reikäpelivaiheeseen. Itseluottamus on aika lailla tapissa, joten odotan innolla Euroopan yhden kovatasoisimman amatöörikilpailun alkua. Jatketaan siitä mihin Pirunpellossa jäätiin.