Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kesän junioritreenit hyvässä vauhdissa

Puuharyhmän ja 3-4lk alkeisryhmän junioritreenit ovat olleet koko kesän hyvässä vauhdissa! Molemmissa ryhmissä on käynyt viikottain lähes parikymmentä innokasta junioria! Molempiin ryhmiin on myös kesän aikan liittynyt uusia innokkaita golfareita!

Kesän treeneissä on harjoiteltu lähipelin eri osa-alueita: puttia, chippiä ja bunkkerilyöntiä. Rangella lapset ovat pääseet harjoittelemaan eri rauta- sekä puumailoilla lyömistä. Lisäksi rangella on harjoiteltu tähtäämistä erilaisiin kohteisiin hauskojen kisailuiden merkeissä. Sateen sattuessa treeneissä on myös kertailtu golfin sääntöjä, mikä on tärkeä osa golfharjoittelua.

Juniorit ovat päässeet suorittamaan myös Golfliiton lähipelitestiä; ensimmäisen kerran kesäkuussa ja nyt uudestaan elokuussa. Junioreiden taidoissa on tapahtunut suurta kehitystä kesän aikana ja muutamat ovat päässeet jo kilpailemisen makuun!

Koko Suomi Golfaa -viikolla ohjelmassa oli ilmaista golfiin tutustumista junioreille. Tutustujat pääsivät 3-4lk alkeisryhmän treeneihin mukaan kokeilemaan golfia. Ohjelmassa oli erilaisia pieniä kisailuja, puttiratoja, Darts- tauluun lyömistä sekä chippailua tähtäystauluun.

Juniorit ovat pässeet myös kentälle harjoittelemaan treeneissä opittuja taitoja.