Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Golf Lounge – Talviharjoittelun uusi aikakausi

Kankaisten Golfin talviharjoitteluolosuhteet ottavat mittavan kehitysaskeleen, kun seura keskittää talviharjoittelun juuri avattuun Raision Hyvän Olon -keskukseen, jonka golfalue kantaa nimeä KGM Golf Lounge. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevasta KGM Golf Loungesta löytyy kaksi Trackman -simulaattoria, kolme lyöntipaikkaa sekä putti-/chippiviheriö.

KGM Golf Lounge on uusi talviharjoittelun kotikenttä KGM Jäsenille

Kankaisten Golfin talviharjoitteluolosuhteet ottavat mittavan kehitysaskeleen, kun seura keskittää talviharjoittelun juuri avattuun Raision Hyvän Olon -keskukseen, jonka golfalue kantaa nimeä KGM Golf Lounge. Seuran toiminnanjohtaja Timo Tuominen on varsin tyytyväinen uuteen yhteistyömalliin, joka mahdollistaa talviharjoittelun seuran jäsenten kannalta keskeisellä sijainnilla.

”Olemme viimeiset kaksi vuotta miettineet ratkaisua seuran talviharjoitusolosuhteiden parantamiseksi. Yhtenä tärkeänä kriteerinä on ollut sijainti, jonka tulisi olla valtaosalle seuran jäsenistä helposti saavutettavissa. Kun meille tarjoutui yhteistyömahdollisuus Hyvän Olon -keskuksen kanssa, oli päätös lopulta todella helppo. Saamme toteuttaa talviharjoittelua täysin uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa ilman, että meidän oli tarvetta tehdä minkäänlaisia investointeja. Lisäksi pääsimme jo suunnitteluvaiheessa vaikuttamaan siihen, että tilat sopivat myös seuran järjestämään ohjattuun harjoitteluun. Ja onhan sekin todella hieno juttu, että meillä on nyt oma ”kotipesä” myös talveksi.”

Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

Raision ABC:n välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Raision Hyvän Olon -keskuksen KGM Golf Lounge pitää sisällään kaksi Trackman -simulaattoria, kolme lyöntipaikkaa sekä putti-/chippiviheriön. Kankaisten Golf käyttää tilaa talven aikana 15 tuntia viikossa siten, että osa ajoista on ohjattua harjoittelua ja osa ajoista myydään seuran jäsenille ilman opetusta. Seuran opetus- ja valmennustoiminnasta vastaava Oona Vartiainen odottaa innolla tulevaa talvikautta ja uusia treeniolosuhteita.

”Kiinnostus ohjattuun harjoitteluun on kasvanut viimeisen parin kauden aikana todella voimakkaasti. Nyt pääsemme toteuttamaan talviharjoittelua asianmukaisissa olosuhteissa, joten uskon kiinnostuksen kasvavan edelleen. KGM Golf Lounge pitää sisällään kaiken tarvittavan monipuoliseen ja laadukkaaseen harjoitteluun pienryhmissä. Tästä on iso hyöty kaikille, jotka haluavat ylläpitää tai kehittää taitojaan talven aikana. Talviharjoitusten viikkokalenteri on viimeistelyä vaille valmis ja saamme sen julkaistua ensi viikon alussa, joten innokkaimpien pitää vielä malttaa hetki. Järjestämme myös tutustumismahdollisuuden KGM Golf Loungeen ennen talviharjoitusten alkua, tiedotamme tästä talviharjoitusten julkaisun yhteydessä.”

Kankaisten Golf vastaa varaamiensa viikoittaisten vuorojen myynnistä. Vuorot ovat maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 16-21. Vuorot alkavat viikolla 44. KGM Golf Loungea operoi Raision Kuntogolf Oy, joka vastaa tilojen ylläpidosta sekä muiden vuorojen varauksista. KGM Golf Loungen tilat ovat vapaasti myös muiden kuin Kankaisten Golfin jäsenten varattavissa.

Hyvän Olon -keskuksen konsepti ja muut palvelut

Raision Hyvän Olon -keskus on moderni urheilu- ja hyvinvointikeskus sekä toimistohotelli, jossa voit yhdistää saumattomasti työskentelyn, liikunnan harrastamisen sekä virkistäytymisen. KGM Golf Loungen lisäksi keskus pitää sisällään mm. neljä Padel Parkin operoimaa padel-kenttää, kuntosalin, kahvilan, puku- ja saunatilat sekä Kuntokamarin fysioterapiapalvelut. Idean taustalla on maskulainen yrittäjä ja Tika Group Oy:n toimitusjohtaja Anssi Heinonen.

”Perusideana Hyvän Olon -keskuksessa on ollut yhdistää hyvät työolosuhteet ja laadukkaat liikuntapalvelut saman katon alle. Siinä on onnistuttu hienosti. Halusimme myös luonnollisesti tehdä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja Kankaisten Golf oli meille golfin osalta selkeä ykkösvaihtoehto. Yhteistyön kautta saimme KGM:n asiantuntemuksen käyttöön tilojen suunnittelussa sekä tietysti myös potentiaalisen asiakaskunnan. Seura sai vastaavasti hienot puitteet talvitreeneihin, niin kyllä tämä yhteistyömalli on lähtökohtaisesti molempien osapuolten kannalta erittäin hyvä. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi tutustumaani Hyvän Olon -keskukseen.”

Kankaisten Golfin toiminnanjohtaja Timo Tuominen ja Tika Group Oy:n toimitusjohtaja Anssi Heinonen.