Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

kgm Junnugolfkoulu ja Junnuleiri

Junnujen kesäleirit tulee taas! Tulevana kesänä pidetään tuplasti hauskaa golfin parissa, kun Kankaisten Golf järjestää kaksi juniorigolfleiriä. Leirit järjestetään heti kesäkuun ensimmäisillä viikoilla.

Onko kesälomasuunnitelmat vielä auki? Tule kesän hauskimmalle junnuleirille oppimaan ja innostumaan golfista! Ilmoittaudu mukaan heti!

Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ja Suomen Golfliiton ohjeistuksia vallitsevana poikkeuksellisena aikana. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli ohjeistukset muuttuvat.

Leirin peruutusehdot
14 vrk (tai aikaisemmin) ennen leirin alkua tulleista peruutuksista emme veloita maksua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ja peruuttamatta jätetyistä leireistä veloitamme koko leirimaksun. Jos leiri peruuntuu äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia, palautamme täyden hinnan lääkärintodistusta vastaan.

Osallistumisen peruminen tulee aina tehdä sähköpostitse osoitteeseen enni.henttonen@kgm.fi tai puhelimitse 044 3191064.

Uutista päivitetty 31.3.


KGM JUNNULEIRI

Maanantaista perjantaihin 6.-10.6.2022 klo 9:00 – 15:00

KGM Junnuleiri on tarkoitettu 7-16 vuotiaille junioreille, joilla on jo lajikokemusta golfista. Juniorilla tulee olla Green Card suoritettuna leirille osallistuessaan.

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja ja syvennytään peliosaamiseen kentällä, hauskanpitoa unohtamatta! Golfharjoittelun lisäksi leirillä liikutaan monipuolisesti pelien ja kisailuiden merkeissä. Juniorit jaetaan leirillä ryhmiin taitotason ja iän mukaisesti, jotta jokaisella juniorilla on mahdollisuus kehittyä omien tarpeidensa mukaisesti.

Hinta 179€

Hinta sisältää monipuolisen ohjauksen ja harjoittelun, päivittäisen lounaan ja välipalan sekä KGM Junnugolfleiri tuotteen. Leirin vastuuohjaajina toimivat PGA Pro Marko Kallinen ja juniorikoordinaattori Enni Henttonen.

Leirille mahtuu mukaan 20 junioria!

ILMOITTAUDU MUKAAN

KGM JUNNUGOLFKOULU

Maanantaista perjantaihin 13.- 17.6.2022 klo 9:00 – 15:00

7-16-vuotiaille suunnattu KGM Golfkoulu on hauska tapa tutustua golfin saloihin.  Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Junnugolfkoulussa tutustutaan monipuolisesti golfin perusteisiin erilaisten lajiharjoitusten sekä varsinaisen kenttäpelin kautta. Golfharjoittelun lisäksi leirillä liikutaan monipuolisesti ja kisaillaan leiriolympialaisten merkeissä. Juniorit jaetaan leirillä ryhmiin taitotason ja iän mukaisesti. Leiri tähtää Green Card suoritukseen.

Hinta 179€

Hinta sisältää monipuolisen leiriohjelman, lainamailat, päivittäisen lounaan ja välipalan sekä KGM Junnugolfkoulu tuotteen. Golfkoulun ohjaajina toimivat juniorikoordinaattori Enni Henttonen sekä seuraohjaajamme.

Leirille mahtuu mukaan 20 junioria! TÄYNNÄ​​​​​​​

ILMOITTAUDU MUKAAN!Lisätietoja:
Juniorikoordinaattori
Enni Henttonen
enni.henttonen@kgm.fi
0443191064

Leirin jälkeen harrastusta on helppo jatkaa Kankaisten Golfin viikoittaisissa harjoitusryhmissä. Harjoitusryhmiä löytyy kaiken ikäisille ja tasoisille junioreille. Lue lisää junioritoiminnan sivuilta!


JUNIORITOIMINNAN SIVUILLE