Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 14.-20.10.2024

Tällä viikolla avoinna 18 reikää, kenttäyhdistelmät vaihtuvat muutaman päivän välein. Tällä viikolla ei kisoja. Caddiemaster avoinna päivittäin klo 17:00 asti.

Toiseksi viimeinen peliviikko kaudella 2024 käynnistyy! Tällä viikolla pelataan vaihtelevaa kenttäyhdistelmää: maanantaina ja tiistaina jatketaan kenttäyhdistelmällä Kartano + Puisto, keskiviikkona pelataan yhdistelmää Puisto + Kankas, torstaina Kartano + Kankas ja perjantaista alkaen loppukauden ajan pelataan kenttäyhdistelmää Vanha kenttä eli Vanha etuysi + Kankas. Vanha kenttä ei välttämättä ole kaikille tuttu, ohjeen vanhan kentän pelijärjestykseen saat caddiemasterilta.
Muista siis aina tarkistaa vielä kierrokselle lähtiessä, mitä kenttäyhdistelmää sinä päivänä pelataan.

Caddiemasterin aukioloajat päivittyvät, ma 14.10. alkaen caddiemaster avoinna päivittäin kello 8:00-17:00. Huomioithan tämän kierrokselle lähtiessä, että maksut on hoidettu ennen caddiemasterin sulkemisaikaa.

Mikäli lähdet pelaamaan caddiemasterin sulkemisajan jälkeen, voit maksaa maksun ennakkoon esimerkiksi MobilePaylla (Kankaisten Golf nro 61325) ja sen jälkeen WhatsApp viesti caddiemasterille, jossa kerrot nimesi, lähtöajan ja että olet maksanut maksun MobilePayssa.

Muistutamme myös peliaikojen vahvistamisesta ennen lähtöä. Lähtö tulee vahvistaa joko WiseGolf sovelluksessa (alkaen 1h ennen omaa lähtöä, kenttäalueella) tai ilmoittautumalla caddiemasterille.

Pakkasyöt ovat saapuneet ja sen myötä muutamana aamuna on jouduttu odottelemaan, että kentälle pääsee pelaamaan. Tämän uutisen loppuun on linkattu Kankaisten Golfin pakkasohje, jotta tiedät miten toimimme.


Viikko-ohjelma

Ei tapahtumia.

Kenttäyhdistelmä ja aukioloajat

​​​​​​​18 R
Ma-ti Kartano + Puisto
Ke Puisto + Kankas
To Kartano + Kankas
Pe-su Vanha 18 (vanha etuysi + Kankas)

Caddiemaster
Päivittäin klo 8-17:00

Toimisto
Ma-to klo 9-16:30
Pe klo 9-12

Pukuhuoneet ja saunat ovikoodilla
Päivittäin klo 7-20:30

Ravintola Sandy
Ma-la klo 9-19
​​​​​​​Su klo 9-18


Loppukauden tapahtumia


Pakkasohje

Syksyn tullessa myös ensimmäiset yöpakkaset lähestyvät. Lue toimintaohjeet pakkasaamuille tästä uutisesta ja tiedät kuinka meillä Kankaisissa toimitaan kentän ollessa kuurassa ja sen vuoksi suljettuna.

Lue lisää