Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 15.-21.7.2024

Uusi viikko käynnistyy ja tällä viikolla ohjelmassa on vähemmän kisoja, mutta sitäkin enemmän peliaikaa oman porukan golfeille. 18 reiän kenttäyhdistelmää pelataan taas toisessa järjestyksessä.

Kenttäyhdistelmä vaihtuu 18R osalta

Vielä kerran vaihdetaan 18 reiän kenttäyhdistelmää, tällä viikolla pelataan 18R Kartano + Puisto. 9 reiän kenttänä vielä Kankas. 9 reiän pelaaminen on mahdollista 9 reiän kentällä Kankaksella, sekä iltaisin ja hiljaisina aikoina 18 reiän kentän etuysillä. Kankaksella otettiin käyttöön väylän 3 lyöntipaikat viime viikon lopulla ja väylän 4 lyöntipaikat otetaan käyttöön tämän viikon aikana tai viimeistään seuraavan viikon alussa.

Mikäli lähdet pelaamaan kello 21:00 jälkeen, tee varaus illan viimeisiin lähtöihin. Varaus on aina oltava kalenterissa. Muistutamme myös peliaikojen vahvistamisesta ennen lähtöä. Lähtö tulee vahvistaa joko WiseGolf sovelluksessa (alkaen 1h ennen omaa lähtöä, kenttäalueella) tai ilmoittautumalla caddiemasterille.

Kankaksen lyöntipaikkaremonteista

Väylän Kankas 3 uusitut lyöntipaikat otettiin käyttöön perjantaina 12.7. Väylän Kankas 4 lyöntipaikat otetaan käyttöön tämän viikon aikana tai viimeistään kuun viimeisellä viikolla. Lyöthän aina vain ja ainoastaan merkityiltä tiipaikoilta.

Muut huoltotoimenpiteet viikolla

Sadetus aamulla normaalia pidempään tiistaina ja keskiviikkona

Tiistaina 16.7 aikaisin aamulla lannoitetaan vanhan kentän väylät, tällöin sadetusta pidetään pidempään päällä, noin kello 10 asti.

Keskiviikkona 17.7. aikaisin aamulla lannoitetaan vanhan kentän griinit ja niiden ympäristö, tällöin sadetusta pidetään pidempään päällä, noin kello 10 asti.

Seniorien vk-kisa, OnGolf South West Tour ja teematunteja

Tällä viikolla pelataan viikkokisoista vain seniorien viikkokisaa sekä lisäksi arkiviikolla torstaina kentällä pelataan OnGolf South West Tourin viimeinen pelipäivä. Perjantaina junioreilla on 9 reiän kentällä kuukausittainen juniorien pelipäivä.

Tällä viikolla enemmän mahdollisuuksia on pelin kehittämisessä teematuntien avulla. Pro Ella Salmisen teematunteja järjestetään tiistaina ja keskiviikkona. Katso teemat ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta viikkokalenterista!

Viikko-ohjelma

Kenttäyhdistelmä ja aukioloajat

18 R
Kartano + Puisto

9 R
Kankas


Caddiemaster
Päivittäin klo 7:30-20

Toimisto
Ma-to klo 9-16:30
Pe klo 9-12

Pukuhuoneet ja saunat ovikoodilla
Päivittäin klo 6-23

Ravintola Sandy
Päivittäin klo 9-22
Poikkeus to 18.7. 8-22

Lyönti- ja alastulojäkien korjaaminen - griineillä paljon korjaamattomia alastulojälkiä

Muistutamme myös kaikkia yhteisestä vastuusta huolehtia kentästä. Griineillä on runsaasti korjaamattomia alastulojälkiä ja väylillä irtonaisia turpeita.

Paikkaa siis aloituspaikalla ja väylällä lyöntijälkesi ja tee oma osuutesi kentän kunnon ylläpitämiseksi. Griinillä alastulojäljen paikkaaminen on ensiarvoisen tärkeää ja muista, että voit korjata myös jonkun muun alastulojäljen, tärkeintä on että jälkiä korjataan!