Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 19.-25.9.2022

Uusi viikko, uusi kenttäyhdistelmä! Viikonloppuna on NaisGolfin kesäkauden päättävä peli ja tapahtuma, +30 pelureille pariscramble, Lähitapiola Tourin finaali sekä juniorien kesäkauden päätös. Lue uutisesta lisää!

Uusi viikko vaihtaa kenttäyhdistelmän, seuraavat kaksi viikkoa pelataan kenttäyhdistelmää: 18R Kartano + Kankas, 9R Puisto.

Viikon ohjelmassa on kaiken ikäisille kisailua ja tapahtumaa. Keskiviikkona pelataan Seniorien Ryder Cup, muuten arkisin peliajat ovat vapaasti varattavissa.

Lauantaina järjestetään NaisGolfin kauden päättävä tapahtuma: kisaillaan rentoa joukkuepelimuotoa 18reikää ja sen jälkeen nautitaan ruoka Sandyssa, sekä palkitaan parhaat ja arvotaan kausikisojen osallistujista voittajat.

Sunnuntaina pelataan Lähitapiola Tour viikkokilpailun finaalitapahtuma, ratkotaan kauden kestäneen rankingin parhaista pelaajista se kaikista paras. Sunnuntaina ohjelmassa on myös +30 tasoituksen pelureille pelitapahtuma, jonka pelimuotona on pariscramble. Tähän kisailuun voi lähteä helposti mukaan ilman mitään kisakokemusta! Sunnuntain ohjelmassa myös Juniorien kesäkauden päätöstapahtuma.


Iltapelaajat:

Caddiemaster palvelee päivittäin klo 8:00-18:00. Huomioithan tämän! Kierrosmaksut (greenfee, sarjakortilla maksu, yrityspelioikeus) tulee hoitaa ennen caddiemasterin sulkeutumista.

  • Maksun voi maksaa etänä MobilePaylla numeroon 61325 (Kankaisten Golfpuisto).
    Lähetä tämän jälkeen WhatsApp viesti caddiemasterille, jossa kerrot kierrosaikasi ja maksaneesi maksun MobilePayssa.
  • Sarjakorttipelaaja ja yrityspelioikeuden käyttäjä, lähetä WhatsApp-viesti, jossa kerrot kierrosaikasi ja käyttäväsi sarjakorttia.


Huom! Aamujen kylmentyessä hiljalleen, muistutamme, että kuuraisella kentällä pelaaminen on kielletty vaikkei siitä erikseen mainittaisikaan.

kenttäyhdistelmä

Aukioloajat

18r kartano + kankas

9r puisto

Caddiemaster: 08:00-18:00

Ravintola: 09:00-19:30

​​​​​​​Pukuhuoneet koodilla: 06:00-21:00

Toimisto: arkisin klo 9:00-16:30

Kentällä tapahtuu:

Keskiviikko 21.9.:

Lauantai 24.9.:

Sunnuntai 25.9.:


Kentänhoito:​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​Viheriöt leikataan päivittäin, poikkeuksena tiistait ja torstait, jolloin viheriöt jyrätään.

Siirtosääntö on voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella.


TERVETULOA PELAAMAAN!