Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 20.-26.6.2022

Juhannusviikko käynnisti kolmen viikon kentänhoidollisen jakson ja sitä kautta pelattavana 18R päivittäin. Kentällä ohjelmassa Senioriliiga tiistaina ja torstaina aloitetaan juhannus perinteisellä Sandy Midsummer Scramblellä.

Juhannusviikko pyörähti käyntiin ja alkoi kolmen viikon jakso, jolloin yksi yhdeksikkö kerrallaan on suljettuna kentänhoidon toimenpiteitä varten. Tällä viikolla suljettuna on Kartano ja kenttäyhdistelmänä pelataan 18R Kankas + Puisto. Aamuysejä pääsee pelaamaan päivittäin Puistolle klo 6:30-8:10. Poikkeuksena torstaina ei ole lainkaan 18R kenttäyhdistelmää, vaan kumpikin ysi on varattavissa erikseen. Halutessasi pelata 18R kierroksen, varaa aika sekä etuysille että takaysille. Ysi kierroksia voi pelata tämän kolmen viikon ajan 18R kenttäyhdistelmällä. Peluutuksesta erillinen uutinen tästä linkistä.

Viikkokisoista tällä viikolla pelataan ainoastaan Seniorien viikkokilpailua. Huomaa että viikkokisa pelattavissa maanantaista keskiviikkoon!

Torstaina pelataan Sandy Midsummer Scramble, kolmen hengen texas scramblena kello 16:30.

Juhannusviikon aukioloajat löydät kootusti tästä uutisesta.

Kenttäyhdistelmä

Ma - Su 20.-26.6.

18R Kankas + Puisto

9R Puisto klo 6:30-8:10

Poikkeuksena torstai 28.6.

Varattavissa 9R Kankas ja 9R Puisto erikseen.

Kentällä tapahtuu:

Maanantaina 20.6.:

  • Seniorien viikkokisa Huom! Lyhyt viikko, pelattavissa maanantaista keskiviikkoon!

Tiistaina 21.6.:

Torstaina 23.6.:

  • Tiiajat varattavissa erillisinä 9R kierroksina kumpikin kenttä. Halutessasi pelata 18R kierroksen, varaa aika sekä etuysille että takaysille.
  • Sandy Midsummer Scramble, klo 16:30 yhteislähtö

Perjantai 24.6.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!


Siirtosääntö on voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella.


TERVETULOA PELAAMAAN!