Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 21.-27.10.2024

Tällä viikolla avoinna 18 reikää, pelataan kenttäyhdistelmää Vanha kenttä. Lauantaina kauden viimeinen kisa, suosittu Joulu Scramble! Caddiemaster avoinna päivittäin klo 16:30 asti.

Kauden viimeinen peliviikko

Kauden viimeinen peliviikko käynnistyy! Tällä viikolla pelataan kenttäyhdistelmää Vanha kenttä eli Vanha etuysi + Kankas. Vanha kenttä ei välttämättä ole kaikille tuttu, ohjeen vanhan kentän pelijärjestykseen saat caddiemasterilta.

Tällä viikolla päivän valoa on noin kello 8:15-18 välillä (ma-la). Kellot siirretään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä talviaikaan, mikä tarkoittaa että sunnuntaina valoa on aamulla tuntia aiemmin ja pimeä tulee myös aiemmin iltapäivällä eli noin klo 17 aikaan.

Caddiemaster avoinna päivittäin kello 8:00-16:30. Huomioithan tämän kierrokselle lähtiessä, että maksut on hoidettu ennen caddiemasterin sulkemisaikaa. Sandy palvelee päivittäin kello 9-18 ja pukuhuoneet ja suihkut ovat avoinna päivittäin klo 7-19:30.

Mikäli lähdet pelaamaan caddiemasterin sulkemisajan jälkeen, voit maksaa maksun ennakkoon esimerkiksi MobilePaylla (Kankaisten Golf nro 61325) ja sen jälkeen WhatsApp viesti caddiemasterille, jossa kerrot nimesi, lähtöajan ja että olet maksanut maksun MobilePayssa.

Muistutamme myös peliaikojen vahvistamisesta ennen lähtöä. Lähtö tulee vahvistaa joko WiseGolf sovelluksessa (alkaen 1h ennen omaa lähtöä, kenttäalueella) tai ilmoittautumalla caddiemasterille.

Pakkasyöt ovat saapuneet ja sen myötä muutamana aamuna on jouduttu odottelemaan, että kentälle pääsee pelaamaan. Tämän uutisen loppuun on linkattu Kankaisten Golfin pakkasohje, jotta tiedät miten toimimme.

JouluScramble la 26.10.

Kauden viimeinen kisa on JouluScramble, joka pelataan lauantaina 26.10. säiden niin salliessa. Tämä neljän hengen joukkuein pelattava texas scramble on vakiinnuttanut paikkansa kilpailukalenterissamme. Jouluscramblessa on totuttu näkemään joulupukkeja ja joulumuoreja tonttuineen kisaamassa mukavista jouluisista palkinnoista.

Kisa pelataan aikalähtöinä kahdelta tiiltä, eli lähdöt tiiltä 1 ja 10 klo 9:30 alkaen (säävaraus). Kisan jälkeen nautitaan vielä ruuasta Sandyssa ja parhaat palkitaan!

Rangenapit poistuvat käytöstä - siirrä rangepallosaldosi napilta WiseGolf-sovellukseen caddiemasterilla 27.10. mennessä

Vanha eRange magneettinappijärjestelmä poistuu käytöstä kauden 2024 lopussa ja jatkossa rangepallojen hallinta toimii WiseGolf-sovelluksen kautta. Rangen palloautomaatti toimii jatkossa myös pankki- tai luottokortin lähimaksulla.

Mikäli sinulla on rangenapissa vielä saldoa, caddiemaster siirtää ne pyydettäessä WiseGolf-sovellukseen. Siirto tulee tehdä caddiemasterin palvelupisteellä 27.10.2024 mennessä.
​​​​​​​Nämä pallot ovat voimassa 12 kk siirtopäivästä.

Sandyn viimeinen lounasviikko käynnistyy - Isänpäiväkattaukset varattavissa nyt!

Myös Sandy on tällä kaudella viimeistä viikkoa tavalliseen tapaan päivittäin avoinna. Nyt kun vielä on mahdollisuus nauttia Sandyn lounaita - tule herkuttelemaan!

Arkisin lounas tarjolla klo 11-14 arkisin.

Vaikka ovet suljetaan päivittäiseltä palvelulta, Sandyn isänpäivälounas tarjoillaan tuttuun tapana marraskuun toisena sunnuntaina (10.11.), kun juhlimme isiä. Kurkkaa tästä Sandyn isänpäivän menu ja varaa pöytä!


Viikko-ohjelma

Kenttäyhdistelmä ja aukioloajat

​​​​​​​18 R
Vanha kenttä (Vanha etuysi + Kankas)

Caddiemaster
Päivittäin klo 8-16:30

Toimisto
Ma-to klo 9-16:30
Pe klo 9-12

Pukuhuoneet ja saunat ovikoodilla
Päivittäin klo 7-19:30

Ravintola Sandy
Päivittäin klo 9-18


Loppuvuoden tapahtumia


Pakkasohje

Syksyn tullessa myös ensimmäiset yöpakkaset lähestyvät. Lue toimintaohjeet pakkasaamuille tästä uutisesta ja tiedät kuinka meillä Kankaisissa toimitaan kentän ollessa kuurassa ja sen vuoksi suljettuna.

Lue lisää