Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 22.-28.7.2024

Heinäkuun viimeisellä kokonaisella viikolla vaihdetaan vihdoin kenttäyhdistelmää kokonaan. Kaikki viikkokisat ovat pelattavissa ja viikko huipentuu kauden kolmanteen KGM Majors osakilpailuun.

Kenttäyhdistelmä vaihtuu

Kankaksen lyöntipaikkaremontti on edennyt siihen vaiheeseen, että kenttäyhdistelmä vaihtuu. Tällä viikolla pelataan 18R Kankas + Puisto, 9R Kartano. 9 reiän pelaaminen on mahdollista 9 reiän kentällä, sekä iltaisin ja hiljaisina aikoina 18 reiän kentän etuysillä.

Mikäli lähdet pelaamaan kello 21:00 jälkeen, tee varaus illan viimeisiin lähtöihin. Varaus on aina oltava kalenterissa. Muistutamme myös peliaikojen vahvistamisesta ennen lähtöä. Lähtö tulee vahvistaa joko WiseGolf sovelluksessa (alkaen 1h ennen omaa lähtöä, kenttäalueella) tai ilmoittautumalla caddiemasterille.

Kentällä huomioitavaa

Kankaksen lyöntipaikkaremontti on edennyt ja väylän Kankas 4 uusitut lyöntipaikat on myös otettu käyttöön. Ainoastaan väylällä Kankas 8 on vielä lyöntipaikkoja työn alla. Lyöthän aina vain ja ainoastaan merkityiltä tiipaikoilta.

Aamupelaajilta on tullut kysymyksiä kastelusta ja näin siis on, että kentällä on kastelujärjestelmä päällä noin iltayhdeksästä aamuyhdeksään päivittäin. Kaikki kastelulaitteet eivät ole päällä samanaikaisesti, vaan muutama väylä kerrallaan. Kasteluaika on 3 minuuttia kerrallaan, joten mikäli kastelu aktivoituu juuri pelaamallasi väylällä, voit tarpeen tullen myös odottaa kastelulaitteen sammumiseen asti. Kentän kastelu on pakollista, jotta ruoho kestää kuumat päivät ja kovan kulutuksen (pelaamisesta, kävelemisestä, kärryistä).

Tällä viikolla tehdään rangekatoksen, mutterin, pallokopin ja roskakatoksen huoltomaalaus. Tämä vaikuttaa rangen käyttöön siten, että alustavasti ma-pe ruohorange käytössä. Maalaustyöt tehdään säävarauksella.

Kaikki vk-kisat pelattavissa

Tällä viikolla kaikki kolme viikkokisaa taas pelattavissa: Seniorien viikkokisa koko viikon ajan, RTV Oranssi Ysiä pelataan tiistaina ja Golfpassi Touria keskiviikkona ja torstaina. Vielä ehtii hyvin mukaan ja parantaa tulostaan rankingissä!

BestBall Battle 18-30-vuotiaille pe 26.7.

BestBall Battle on 18-30-vuotiaille aikuisille tarkoitettu rento kisatapahtuma, jossa pelataan henkilökohtaista bestball peliä. Tässä pelimuodossa pelataan 2 x 9reiän kenttä, joista toinen kierros on mahdollisuus parantaa omia ensimmäisen kierroksen tuloksiaan! Ilmoittautuminen on avoinna maanantaihin 22.7. klo 18:00 asti!

Oshee Riviera Open - KGM Majors 3/4

Viikon kruunaa sunnuntaina pelattava Oshee Riviera Open, eli kauden kolmas KGM Majors osakilpailu. KGM Majors sarjan kisat ovat mahtavia kisatapahtumia itsessään, ja lisäksi ne muodostavat kisasarjan, jonka parhaat myös palkitaan. Pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli. Kisa pelataan aikalähdöillä klo 9.00 alkaen. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Viikko-ohjelma

Kenttäyhdistelmä ja aukioloajat

18 R
Kankas + Puisto

9 R
Kartano


Caddiemaster
Päivittäin klo 7:30-20

Toimisto
Ma-to klo 9-16:30
Pe klo 9-12

Pukuhuoneet ja saunat ovikoodilla
Päivittäin klo 6-23

Ravintola Sandy
Päivittäin klo 9-22

Lyönti- ja alastulojäkien korjaaminen - griineillä paljon korjaamattomia alastulojälkiä

Muistutamme myös kaikkia yhteisestä vastuusta huolehtia kentästä. Griineillä on runsaasti korjaamattomia alastulojälkiä ja väylillä irtonaisia turpeita.

Paikkaa siis aloituspaikalla ja väylällä lyöntijälkesi ja tee oma osuutesi kentän kunnon ylläpitämiseksi. Griinillä alastulojäljen paikkaaminen on ensiarvoisen tärkeää ja muista, että voit korjata myös jonkun muun alastulojäljen, tärkeintä on että jälkiä korjataan!