Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 22.8.-28.8.2022

Elokuun viimeinen kokonainen viikko käynnistyy! Viikkokilpailut ovat loppusuoralla, joten tällä viikolla on viimeinen mahdollisuus parannella sijoituksia rankingissa. Viikonloppuna kisaillaan NaisGolfin ja Track Tour Openin merkeissä.

Elokuun viimeinen kokonainen viikko aloitetaan uudella kenttäyhdistelmällä, tällä viikolla pelataan yhdistelmää: 18R Kankas + Puisto, 9R Kartano.

Viikkokisojen loppukiri käynnistyy! Tiistaina pelataan RTV Oranssi 9 kisaa Kartanolla ja keskiviikkona ja torstaina kisataan Lähitapiola Touria. Kummastakin kisasta pelataan viimeinen osakilpailu, joten nyt on viimeinen mahdollisuus lähteä mukaan kisailemaan!

Tällä viikolla toimintaa tarjolla myös aloittelijoille ja harrastelijoille: maanantaina +30 Ohjattu Ysi ja sunnuntaina +30 Pelitapahtuma, joka pelataan kahden hengen bestball kilpailuna.

Viikonloppu käynnistyy myös kilpailuiden merkeissä, kun perjantaina pelataan neljäs NaisGolf tapahtuma. NaisGolfin ohjelmassa tällä kertaa 9 reiän henkilökohtainen kilpailu sekä aloittelijoille suunnattu golftutustuminen! Lauantaina pelataan elokuun lopun suosittu Open-kisa, joka kantaa nyt nimeä Track Tour Open. Lähde mukaan pelaamaan huippu palkinnoista!

kenttäyhdistelmä

18r kankas + puisto

9r kartano​​​​​​​

Kentällä tapahtuu:

Maanantai 22.8.:

Tiistai: 23.8.

Keskiviikko 24.8.:

Torstai 25.8.:

Perjantai 26.8.:

Lauantai 27.8.:

Sunnuntai 28.8.:


Kentänhoito:

    Viheriöiden tapitus ja kylvö tehdään arkiviikolla. Griinit jyrätään tapituksen jälkeen.
    ​​​​​​​Siirtosääntö on voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella.


    TERVETULOA PELAAMAAN!