Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 26.9.-2.10.2022

Syksyn edetessä on vielä peliaikaa jäljellä hyvien säiden jatkuessa. Tiistaina vietetään valtakunnallista seurapaitapäivää, lauantaina kisataan Simon's Trophya kahden hengen joukkueina. Lue lisää uutisesta!

Tällä viikolla jatketaan kenttäyhdistelmää: 18R Kartano + Kankas, 9R Puisto. Tiiajat varattavissa päivittäin kello 7:00 alkaen.

Viikon ohjelmassa Senioriliigan päätöstapahtuma tiistaina, pelataan pariscramblea. Lauantaina vuorossa on Simon's Trophy aikalähdöin klo 11:00 alkaen. Simon's Trophy pelataan joukkuekilpailuna, pelimuotona on greensome.

Tiistaina juhlitaan myös valtakunnallista Seurapaitapäivää. On aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Osallistu pukemalla tiistaina 27.9. seuravaatteet päälle ja nappaa kuva itsestäsi. Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän . Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.


Iltapelaajat:

Caddiemaster palvelee päivittäin klo 8:00-18:00. Huomioithan tämän! Kierrosmaksut (greenfee, sarjakortilla maksu, yrityspelioikeus) tulee hoitaa ennen caddiemasterin sulkeutumista.

  • Maksun voi maksaa etänä MobilePaylla numeroon 61325 (Kankaisten Golfpuisto).
    Lähetä tämän jälkeen WhatsApp viesti caddiemasterille, jossa kerrot kierrosaikasi ja maksaneesi maksun MobilePayssa.
  • Sarjakorttipelaaja ja yrityspelioikeuden käyttäjä, lähetä WhatsApp-viesti, jossa kerrot kierrosaikasi ja käyttäväsi sarjakorttia.


Huom! Aamujen kylmentyessä hiljalleen, muistutamme, että kuuraisella kentällä pelaaminen on kielletty vaikkei siitä erikseen mainittaisikaan.

Sandy Café & Bistro

Sandyn lounas tarjoillaan arkisin loppusyksyn ajan pidempänä kello 11-16. Katso lounaslista tästä.


kenttäyhdistelmä

Aukioloajat

18r kartano + kankas

9r puisto

Caddiemaster: 08:00-18:00

Ravintola: 09:00-19:00

​​​​​​​Pukuhuoneet koodilla: 06:00-21:00

Toimisto: arkisin klo 9:00-16:30

Kentällä tapahtuu:

Tiistai 27.9.


Lauantai 1.10.Kentänhoito:​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​Viheriöt leikataan päivittäin, poikkeuksena tiistait ja torstait, jolloin viheriöt jyrätään.
Siirtosääntö on voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella.


TERVETULOA PELAAMAAN!