Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 27.6.-3.7.2022

Heinäkuu käynnistetään uudella kenttäyhdistelmällä Kartano + Puisto. Tällä viikolla ohjelmassa kaikki viikkokisat sekä lauantaina huippupalkinnoin varusteltu Genelec Open!

Juhannuksesta aletaan pikku hiljaa selviämään ja uusi viikko käynnistyy. Kentänhoitotoimenpiteet jatkuvat, tällä viikolla suljettuna on Kankas ja kenttäyhdistelmänä pelataan 18R Kartano + Puisto. Aamuysejä pääsee pelaamaan päivittäin Puistolle klo 6:30-8:10. Poikkeuksena tiistaina ei ole lainkaan 18R kenttäyhdistelmää, vaan kumpikin ysi on varattavissa erikseen. Oranssi 9 viikkokisa pelataan Kartano kentällä. Halutessasi pelata 18R kierroksen, varaa aika sekä etuysille että takaysille. Ysi kierroksia voi pelata tämän kolmen viikon ajan 18R kenttäyhdistelmällä. Peluutuksesta erillinen uutinen tästä linkistä.

Viikkokisat jatkuvat normaaliin tapaan eli kaikki kolme viikkokisaa tällä viikolla pelattavissa. Lauantaina pelataan huimin palkinnoin varustettu Genelec Open. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä koettelemaan taitojaan!

Kenttäyhdistelmä

Ma - Su 27.6.-3.7.

18R Kartano + Puisto

9R Puisto klo 6:30-8:10

Poikkeuksena tiistai 28.6.

Varattavissa 9R Kartano ja 9R Puisto erikseen.

Kentällä tapahtuu:

Maanantaina 27.6.:

Tiistaina 28.6.:

Keskiviikko 29.6.:

Torstaina 30.6.:

Lauantai 2.7.


Siirtosääntö on voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella.


TERVETULOA PELAAMAAN!