Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 4.7.-10.7.2022

Kolmas erikoisviikko kentänhoidon osalta käynnistyy taas uudella kenttäyhdistelmällä Kartano + Kankas. Tälläkin viikolla pelataan kaikkia viikkokisoja ja perjantaina osakkaiden kilpailu. Viikonloppuna ei ole kisoja, eli peliaikoja kyllä löytyy!

Hellejakso alkaa helpottaa, mutta onneksi kesäiset säät jatkuvat edelleen!

Viime aikoina on tullut ilmi, että kentältä on löytynyt maastosta tupakan tumppeja ja muuta pienroskaa. Viethän pullot, tölkit, tupakantumpit, nuuskapussit ja muut roskat niille kuuluvaan paikkaan eli roskakoriin.

Poikkeukselliset kentänhoitotoimenpiteet jatkuvat vielä tämän viikon ajan. Tällä viikolla suljettuna on Puisto ja kenttäyhdistelmänä pelataan 18R Kartano + Kankas. Aamuysejä pääsee pelaamaan päivittäin Kankakselle klo 6:30-8:10. Poikkeuksena tiistaina ei ole lainkaan 18R kenttäyhdistelmää, vaan kumpikin ysi on varattavissa erikseen. Halutessasi pelata 18R kierroksen, varaa aika sekä etuysille että takaysille. Ysi kierroksia voi pelata tämän kolmen viikon ajan 18R kenttäyhdistelmällä. Peluutuksesta erillinen uutinen tästä linkistä.

Viikkokisat jatkuvat edellisen viikon tapaan eli kaikki kolme viikkokisaa tällä viikolla pelattavissa. Oranssi 9 viikkokisa pelataan Kankas kentällä!
Tiistaina järjestetään Kankaisissa 24h Junnugolfille tempaus, joka on osa kansallista hyväntekeväisyyskampanjaa. Tutustu 24h Junnugolfille päivään tästä linkistä.
Viikon ainut kilpailu on perjantaina pelattava Osakkaiden kilpailu.

Viikonloppuna ei siis pelata kisoja, joten tiiaikoja on mukavasti tarjolla halukkaille.

Kenttäyhdistelmä

Ma - Su 4.7.-10.7.

18R Kartano + Kankas

9R Kankas klo 6:30-8:10

Poikkeuksena tiistai 5.7.

Varattavissa 9R Kartano ja 9R Kankas erikseen.

Kentällä tapahtuu:

Maanantaina 4.7.:

Tiistaina 5.7.:

  • RTV Oranssi 9 6/11, Kisakenttä Kankaksella!
  • 24h Junnugolfille -hyväntekeväisyystempaus!
    • Tapahtumassa kerätään varoja pelaamalla koko vuorokausi golffia ja jokainen vuorokauden aikana tehty par-tulos tai parempi kerryttää varoja junioritoiminnalle. Kankaisten tempausryhmään kuuluu neljä pelaajaa. Kuka vain voi lahjoittaa valitsemillaan summilla. Esimerkiksi 0,10€ /par-tulos ja 0,50€ /birdie tai parempi, tukisummaksi on arvioitu kertyvän noin 65€. Lue lisää tapahtumasivulta!
  • Tiiajat varattavissa erillisinä 9R kierroksina kumpikin kenttä. Halutessasi pelata 18R kierroksen, varaa aika sekä etuysille että takaysille.

Keskiviikko 6.7.:

Torstaina 7.7.:

  • DEMO-päivä Cobra & Taylormade - Demopäivässä mukana Sport Service ja mailamerkkien maahantuojan edustajat

Perjantai 8.7.:


Siirtosääntö on voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella.


TERVETULOA PELAAMAAN!