Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kilpailukausi 2022 päätettiin jouluscrambleen

Perinteinen kauden viimeinen kilpailu pelattiin tänään tuttuun tapaan Texas Scramblena. Suosittu kilpailu sai kilpailijat kaivamaan tonttulakit ja jouluvalot kaapeistaan ja pukemaan päälle punaista.

Tämän kauden kilpailut päätettiin tuttuun tapaan 4 hengen Texas jouluscrambleen. Kisa oli tänäkin vuonna suosittu ja kaikki paikat täytettiin. Kilpailu pelattiin aikalähdöin ja ensimmäinen ryhmä lähetettiin vanhalle kentälle klo 09:50. Sää Maskussa oli tänään vaihteleva eikä tuulenpuuskilta vältytty. Olosuhteet hyvän tuloksen tekemiseen kuitenkin pääosin oli kunnossa ja joulumieli valtasi klubin heti aamusta, kun tonttulakkeihin pukeutuneet pelaajat alkoivat saapua paikalle. Joulutunnelma näkyi myös Sandyssa. Tunnelmalliset joululaulut sekä upea joulukuusi koristeineen kruunasi onnistuneen päivän. Kisan jälkeen pelaajat pääsivät nauttimaan Sandyn buffetista.

Pelimuotona nimensä mukaisesti toimi 4 hengen texas scramble sekä kenttäyhdistelmänä Vanha 18. Miehet avasivat pelin keltaiselta tiiltä ja naiset punaiselta. Joukkueiden tasoituksista huomioitiin paremmuusjärjestyksessä 20%, 15%, 10% ja 5%. Kilpailumuodossa joukkueen jokainen jäsen lyö avauslyönnin, jonka jälkeen joukkue valitsee niistä mielestään parhaimman pelipallokseen. Pelaaja jonka pallo valitaan avauslyönnin jälkeen, jättää seuraavan lyönnin välistä.

Vaikka kisa pelattiin pilke silmäkulmassa se ei joukkueiden asenteeseen vaikuttanut, vaan kisaajista huomasi palkintojen olevan tähtäimessä. Sandyn joululaulujen lisäksi samoista lauluista päästiin nauttimaan myös kentän puolella kun fiksuimmat olivat varanneet mukaan matkakaiuttimen.

Joukkueista 3 parasta palkittiin loistavin tuotepalkinnoin. Voittajajoukkueen pelurit saivat tuotekassin lisäksi myös kukin upeat joulukuuset. Iso kiitos tästä kuuluu Päivölän havulle.


Kilpailun top 3 -joukkuetta

1. Talventöröttäjät - Tapio ja Satu Tuominen & Riitta ja Jarmo Siekkinen, tuloksella 58 (-14)

2. Tuplabogi jouluaamuna - Maria Soini, Ilmari Kallio, Mikko Forsman ja Mikael Sandberg, tuloksella 60 (-12)

3. Team Jokinen - Martti Jokinen, Taina Lyyra, Raimo Miettinen ja Vappu Huttu, tuloksella 60 (-12)


Tarkemmat tulokset näet tästä!

Kankaisten Golf onnittelee voittajia ja toivottaa kaikille iloista joulun odotusta!