Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kilpailukausi startattu Konekeskus Openilla!

Kilpailukausi saatiin käyntiin tänään aurinkoisessa säässä. Konekeskus open pelattiin Best Ball kilpailuna, kahden hengen joukkueissa, ¾ tasoituksin. Kilpailu tuli ennätysajassa täyteen, ja myös jonotuslista täyttyi tiuhaan tahtiin. Konekeskus Openin ollessa näin suosittu, kaikki halukkaat eivät valitettavasti edes mahtuneet mukaan.

Golffarit lähtivät iloisin mielin pelaamaan ja olivat mielissään siitä kun kilpailuja pystytään järjestämään! Yhteistä palkintojenjakoa ei vallitsevan tilanteen vuoksi järjestetä, joten palkituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot ovat noudettavissa Caddiemasterin toimistosta.

Tulostaso oli huikea ja palkintosijoista käytiin kovaa taistelua. Tasaisessa kilpailussa voiton vei Hemmo Järvinen ja Olli Ruostekivi, yhteistuloksella netto 64. Muista sijoista käytiin kovaa kamppailua, sillä 2., 3. ja 4. sijoittuneet joukkueet pelasivat kaikki saman tuloksen 65. Tasatilanteessa parempi slope ratkaisi sijoitusjärjestyksen. Tiukasti toiseksi sijoittui Sakke Siltala ja Jaapo Jämsä, kolmannen paikan nappasivat Juha Lehtonen ja Toni Jääskeläinen Kultaranta Golfista. Hienosti neljännelle sijalle ylsivät Hanna Vyyryläinen ja Elise Alppi, KGM onnittelee kisassa menestyneitä!

Konekeskus palkitsi kolme parasta joukkuetta lahjakortein, neljänneksi sijoittunut joukkue nappasi mukaansa pallopaketit, Turun Konekeskuksen logolla varustettuna.

Kiitos Turun Konekeskukselle yhteistyöstä!