Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Koronaviruksen vaikutukset toimintaan 17.3. alkaen

Suomen hallituksen maanantaina 16.3. julkaisemat koronavirustilanteesta johtuvat linjaukset vaikuttavat Kankaisten Golfin toimintoihin seuraavasti:

Peruutetut tapahtumat
Kaikki suunnitellut yli 10 hengen tapahtumat perutaan 13.4. saakka. Uusista ajankohdista tiedotetaan sitä mukaa kun niiden järjestäminen hallituksen linjausten mukaisesti on mahdollista. Peruutettuja tilaisuuksia ovat:
to 26.3. Kankaisten Golfpuisto Oy:n yhtiökokous
la 28.3. Kenttätalkoot
to 2.4. Kankaisten Golf ry:n vuosikokous ja WHS-info
ti 7.4. Sääntöilta
ke 8.4. Senioreiden kauden avaus

Palvelut Kankaisten Golfin alueella
Klubitalo on suljettu, mutta toimisto palvelee asiakkaita arkisin klo 8.00-15.30 välisen ajan puhelimitse 044 5431 200 tai sähköpostitse office@kgm.fi. Mikäli sinulla on akuutti asia, jonka hoitamiseksi sinun tulee fyysisesti käydä toimistolla, sovi tästä etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Kenttähenkilökunnalle annetaan myös täysi työrauha ja ulkopuolisilta on varikkoalueelle pääsy kielletty.

Range on avoinna itsekeruulla. Harjoittelu tapahtuu jokaisen yksilöllisen harkinnan mukaan. Rangen lyöntipaikkojen välistä etäisyyttä on kasvatetaan, jotta kukin saa harjoitella omassa rauhassa. Kaikkien rangella harjoittelevien tulee noudattaa THL:n ohjeistuksia mm. käsi- ja yskimishygienian sekä lähikontaktien suhteen.

Talviharjoitustoiminta
Kaikki ohjattu talviharjoitustoiminta Leaf-areenan hallissa ja koulun salissa on keskeytetty.

Kankaisten Golf seuraa aktiivisesti Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten tiedottamista asiaan liittyen ja mikäli viranomaistahoilta tulee uusia ohjeistuksia, suosituksia ja määräyksiä, reagoimme niihin ja tiedotamme siitä jäsenistöä, osakkaita ja asiakkaitamme.

Kankaisten Golf ry:n hallitus
Kankaisten Golfpuisto Oy:n hallitus