Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Koronavirustiedote 13.3.

Maailmanlaajuiseksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa tällä hetkellä meidän kaikkien arkeen päivittäin. Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. Ilmassa virukset eivät säily. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Koronavirukset eivät kuitenkaan säily päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Vaikka kenttä on vielä suljettuna ja monelle golf on pelkästään kesäharrastus, on meidän siitä huolimatta syytä tehdä voitavamme, jotta emme edesauttaisi koronaviruksen leviämistä.

Seuran käytössä olevat talviharjoitteluvuorot torstaisin Leaf Areenalla jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Harjoittelutila on kohtuullisen laaja ja harjoitusryhmät melko pienet, eikä lähikontaktia treenitilanteessa synny, joten harjoituksiin osallistuminen ei vallitsevan ohjeistuksen perusteella lisää riskiä viruksen leviämiselle. Harjoituksiin ei suositella osallistuttavan, mikäli henkilöllä on minkäänlaisia sairastumisen oireita. Jäämällä kotiin ehkäiset mahdolliset tartunnat parhaiten. Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään treeneihin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin. Mikäli harjoitusvuorojen tilanne muuttuu viikonlopun tai alkuviikon aikana, tiedotamme siitä välittömästi kaikille harjoitusvuoron varanneille.

Kankaisten Golfin range on edelleen avoinna itsekeruuna. Ulkona tapahtuvassa harjoittelussa ei saatavilla olevien tietojen perusteella ole riskiä viruksen leviämiselle. Jos kuitenkin vierailet klubitalolla esim. WC:ssä tai hoitamassa tulevaan kauteen liittyviä asioita toimistolla, niin muistathan alla olevat ohjeet. Tulevaan kauteen liittyvien asioiden hoitamisen suhteen toivomme teidän käyttävän ensisijaisesti puhelinta tai sähköposteja mikäli se vain suinkin on asian hoitamisen kannalta mahdollista.

Yleiset toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:
– Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
– Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
– Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
– Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
– Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
– Jos epäilet koronavirustartuntaa, soita terveyskeskukseen tai sairaalan päivystykseen. Koronavirustartuntaa voit epäillä, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta.
– Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta.

Kankaisten Golf