Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Koronavirustiedote seuratoimintaan liittyen

Kankaisten Golf ry ja Kankaisten Golfpuisto Oy julkaisivat 17.3. tiedotteen, jossa kerrottiin koronavirusepidemian vaikutuksista seuran ja yhtiön toimintaan. Seuran osalta ilmoitettiin kaikkien tapahtumien peruuttamisesta ja talviharjoittelun keskeytyksestä 13.4.2020 saakka.

Suomen Golfliitto on 17.3.2020 julkaisemassa tiedotteessaan määritellyt kilpailu- ja harjoitustoimintaa koskevia rajoitteita. (Lue Golfliiton päivitetty tiedote tästä.) Kankaisten Golf ry:n hallitus on eilisessä kokouksessaan tehnyt uusia päätöksiä, jotka pääosin noudattavat Golfliiton tekemiä linjauksia. Mikäli viranomaisten tai liiton ohjeistukset muuttuvat, tekee Kankaisten Golf niiden perusteella uusia päätöksiä.

  • Kilpailutoiminta on peruutettu 31.5.2020 saakka. Peruutus ei koske reikäpelikilpailuja, jotka pyritään aloittamaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.
  • Toimikuntien ohjattu harjoitustoiminta on peruutettu 31.5.2020 saakka.
  • Kaikki seuran ja toimikuntien järjestämät tapahtumat on peruutettu 31.5.2020 saakka.
  • Tallinnaan suunniteltu jäsenmatka 13.-14.6.2020 on peruutettu.

Kentän avaaminen

Kenttää ja harjoitusalueita koskeva päätösvalta on Kankaisten Golfpuisto Oy:llä: Yhtiö tiedottaa pelaamiseen liittyvistä asioista, kun päätökset on tehty. Tämän hetken tietojen perusteella pelaaminen voidaan aloittaa, kun kenttä on valmis ottamaan pelaajat vastaan ja pelaamisen osalta noudatetaan vallitsevaan tilanteeseen laadittuja ohjeistuksia.

Koska talkoita ei vallitsevassa tilanteessa ole mahdollisuutta järjestää, toivoo yhtiön henkilökunta pelaajien omatoimista apua kenttäalueen risujen keräämiseksi. Tämä mahdollistaa kentän avaamisen suunnitellussa aikataulussa. Kukin pelaaja voi halutessaan saapua kenttäalueelle ulkoilemaan ja siistimään pelialuetta risuista.

KGM haastaa kaikki jäsenensä mukaan seurapaitapäivään

Jotta saisimme myös jotain iloa tähän epävakaaseen ja alati muuttuvaan tilanteeseen, Kankaisten Golf haluaa haastaa kaikki jäsenensä mukaan tiistaina 31.3. vietettävään seurapaitapäivään! Kampanja on Olympiakomitean lanseeraama tempaus kaikille urheiluseuroille. Kankaisten Golfin suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, haluamme korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa.

Kaiva siis kaapista Kankaisten Golfin seurapaita (tai pipo) ja pue se päällesi tiistaina 31.3. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteella #seurapaitapäiväkotona, #seurasydän sekä tietenkin #kankaistengolf.