Aloita Golf

Kalenteri

LadyTour 2024 käyntiin Midas Cecilia Openilla

Lauantaina 15.6. Midas Cecilia Openissa nähtiin upeita tuloksia ja palkintoja!

LadyTour by Kallary lähti käyntiin huikeasti kiertueen ensimmäisellä kisalla, Midas Cecilia Openilla. Tänä vuonna Midas Cecilian Openiin lähti 51 ladygolfaria, oman klubin jäsenistä vieraspelaajiin. Kisaajat tulivat jo 7:30 nauttimaan kisaan kuuluvasta aamiaistarjoilusta. Ladygolffarit lähtivät tiibokseihin yhteislähdöin 9:00 pelaamaan Kartano+Puisto -kenttäyhdistelmää. Kisassa oli kaksi eri sarjaa: alle 19,9 tasoitukselliset pelaajat, joiden pelimuotona oli tasoituksellinen lyöntipeli, ja pelaajat, joilla on 20,0-54 tasoitus pelasivat pistebogeyna.

Auringon paistoksessa oli ilmeisesti hyvä pelata, sillä tulokset olivat mahtavia. Alemman tasoituksen sarjan voiton vei Satu Tuominen -3 tuloksella. Yli 20hcp sarjan voitti Erja Koskivainio, hänen tuloksensa oli huikea -5. Parhaan scracth tuloksen teki Anu Heilimö 82 lyönnillä. Palkintoja jaettiin myös arvonnoilla ja erikoiskisojen voittajille.

Lähimmäs lippua -erikoiskisoja oli jokaisella par 3 väylällä. Puisto 1 oli vapaaehtoinen lähimmäs lippua -kisa, jolla tuettiin Naisten Pankin toimintaa. Naisten Pankki tukee naisten työtä ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa, jotta jokaisen naisen oikeus päättää itse elämästään toteutuu.

Mukana Midas Cecilia Openissa oli myös mm. Optikko Ukkonen, Nivea, Nuvole Gelateria, Ravintola Basta, 450° Pizzeria, Viherpalvelu Ettala ja Pihatyömyyrät.

Lady Tour by Kallary on Varsinais-Suomen oma naisten golfkiertue, jossa kisataan Archipelagia Golfissa, Aura Golfissa, Aurinko Golfissa, Harjattula Golfissa, Kankaisten Golfissa ja Kultaranta Golfissa. Lady Tourilla pelataan kuusi kisaa vain naisille Varsinais-Suomessa kesä-elokuussa. Vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan rankingiin. Kuitenkin tänä vuonna uutena osana jaetaan lisäpisteitä osallistumisesta. Eli sijoituspisteiden lisäksi rankingpisteitä voi kerryttää osallistumalla kisoihin! Seuraava LadyTourin osakilpailu, Ulrica Cup, pelataan Harjattulassa tiistaina 2.7.