Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Lähitapiola tourin voittoon kari papinoja

LähiTapiola Tour -viikkokilpailu huipentui finaalitapahtumaan sunnuntaina 25.9. jolloin ratkottiin kokonaiskilpailun voittaja. Kokonaiskilpailun rankingissä huomioitiin yhteensä 6 parasta sijoitusta jokaiselta kilpailijalta. Koko Tourin voittajaksi kruunattiin Kari Papinoja.

Suosittu LähiTapiola Tour -viikkokilpailu saatiin päätökseen 25.9. kun kokonaiskilpailun 18 parasta kilpailijaa pääsivät ottamaan toisistaan mittaa finaalitapahtuman merkeissä. Viikkokilpailuja pelattiin tällä kaudella yhteensä 12 osakilpailua. Viime vuoden tapaan tänäkin vuonna kilpailua pelattiin kahtena päivänä viikossa keskiviikkoisin ja torstaisin. Viikkokilpailuun osallistui yhteensä 67 pelaajaa ja kilpailukierroksia kertyi yhteensä huimat 432!

Kahteentoista viikkoon mahtui toinen toistaan upeampia suorituksia ja joka viikko palkittiin viikkokilpailussa parhaiten menestynyt kilpailija. Erityismaininnan arvoinen suoritus nähtiin viikkokilpailun viikolla kahdeksan, kun seuramme 13-vuotias jäsen Aatu Vuohijoki voitti kyseisen viikkokilpailun tuloksella 59 (-13). Vapaavalintaisen tiin ja kenttäyhdistelmän vaihtumisen ansioista pelaajat pääsivät kilpailemaan vaihtuvissa ja monipuolisissa olosuhteissa.

Rankingin voiton itselleen nappasi tänä vuonna Lauri Leppänen 111 rankingpisteellä. Toiseksi sijoittui Mika Heinonen 103,5 pisteellä ja kolmanneksi Jukka Nurminen 90,5 pisteen voimin.

Finaalitapahtuma sunnuntaina 25.9.

Kuten aiempinakin vuosina rankingin 18 parasta pelaajaa kutsuttiin finaalitapahtumaan. Rankingin parhaat pelaajat määräytyivät seuraavasti: kultakin pelaajalta huomioitiin kuusi parasta osakilpailutulosta ja tulosten kerryttämät pisteet laskettiin yhteen. Tasatilanteessa finaalipaikan vei kilpailija, jolla oli paremmat yksittäiset sijoitukset. Finaali pelattiin Kankaisissa kentillä Kartano + Kankas tasoituksellisena lyöntipelinä klubitiiltä.

Syksyisessä kelissä pelattu finaalitapahtuma oli lopulta kolmen taistelu. Koko Tourin voittajaksi kruunattiin Kari Papinoja tuloksella 69 (-2). Kari lähti finaaliin rankingin sijalta 15, mutta onnistuneella finaalikierroksella Kari jätti niukalla lyönnin erolla taakseen Ilkka Syrjälän ja Tapio Tuomisen. Pienemmän slopen turvin toinen palkintosija meni Ilkka Syrjälälle ja kolmas sija Tapio Tuomiselle.

Finaalin tarkemmat tulokset näet tästä!

Finaalin parhaat:

1. Kari Papinoja, tulos 69
  2. Ilkka Syrjälä, tulos 70
  3. Tapio Tuominen, tulos 70

Keskellä voittaja Kari Papinoja, oikealla toiseksi tullut Ilkka Syrjälä ja vasemmalla kolmanneksi sijoittunut Tapio Tuominen.