Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

LOUHOS CHARITY GOLF - YHTENÄ RINTAMANA YKSINÄISYYTTÄ VASTAAN!

Keskiviikkona 10.8. pelattiin jo toista kertaa Louhos Digitalin järjestämä hyväntekeväisyys golftapahtuma yksinäisyyttä vastaan.

TÄSTÄ LAHJOITUSTEN TEKOON​​​​​​​

Tapahtuman osallistumismaksut kerryttivät hyväntekeväisyyspottia, joka lahjoitetaan yksinäisyyttä ja syrjäytymistä ehkäiseviin sekä yhteisöllisyyttä lisääviin tekoihin. Tuettavat tahot ovat Projekti Radikaali (koulukiusaamisen ehkäisy), Icehearts (lasten ja nuorten liikunta/kasvatus), Mielenterveyden keskusliitto (mielenterveyden tukipalvelut) ja Tukenasi ry (vanhusten yksinäisyyden ehkäisy).

Iloinen fiilis vallitsi klubilla koko tapahtuman ajan. Päivä käynnistyi klo 7:30 Sandy & Café Bistron runsaalla aamiaisella ja herkullinen lounas nautittiin kierroksen jälkeen.

Kenttäyhdistelmänä pelattiin Kartano + Kankas. Pääpelimuotona pelattiin joukkuekohtaista Best Ball Pistebogeya, jossa jokaiselta väylältä huomioitiin kahden parhaan pelaajan tulos. Myös parhaat yksilötulokset ja erikoiskilpailut palkittiin. Erikoiskilpailuja oli yhteensä kolme: Lähimmäs lippua kahdella Kartano 4, Lähimmäs lippua Kankas 9 ja Pisin Draivi Kankas 3.

Aurinkoinen keli takasi mukavan pelipäivän ja olosuhteet huipputuloksille.

"Vaikka peli ei kulkenutkaan niin siitä huolimatta tällaisessa tapahtumassa fiilis on kuitenkin hyvä", kommentoi Louhos Digitalin toimitusjohtaja ja perustaja Iiro Junnila.

Parhaat joukkuetulokset:

​​​​​​​1. Team Koskinen: Juhani Koskinen, Jerry Tick, Harri Laisto, Pedro Halme

2. Louhos 1: Teemu Yliluoma, Olivia Heyno, Matti Koivisto, Aleksi Kanerva

3. Stadium: Artturi Leino, Henrik Johansson, Tom Järvinen, Petteri Ahokoski

Voittajajoukkueen on helppo hymyillä!


Erikoiskilpailut:

Lähimmäs lippua kahdella Kartano 4: Jussi Korva, 1,53m

Lähimmäs lippua Kankas 9: Hanna Kanervo, 1,63m

Pisin Draivi Kankas 3: Jesper RäsänenSivupelinä oli lyöntipeli ja Olivia Heyon sai aikaan parhaan tuloksen. Kakkoseksi sijoittui Matti Peltonen.


Tapahtumaa olivat tukemassa Louhos Digitalin ja Kankaisten Golfin lisäksi LähiTapiola Varsinais-Suomi, ELO ja Stadium. Suuret kiitokset kaikille, jotka olivat mahdollistamassa tapahtumaa tärkeän asian puolesta!

Toista kertaa järjestettävä tapahtuma tullaan järjestämään jatkossakin vuosittain elokuun 10.päivänä. Tarkoituksena on auttaa ja toteuttaa mahdollisimman monta yksinäisyyttä ehkäisevää ja yhteisöllisyyttä lisäävää tekoa. Tähän mennessä rahaa on kerätty huimat 9000 euroa! Vielä ehdit lahjoittamaan! Rahat menevät lyhentämättöminä yksinäisyyden ehkäisemiseksi.

Tuettavat tahot ovat:

- Projekti Radikaali (koulukiusaamisen ehkäisy)

- Icehearts (lasten ja nuorten liikunta/kasvatus)

- Mielenterveyden keskusliitto (mielenterveyden tukipalvelut)

- Tukenasi ry (vanhusten yksinäisyyden ehkäisy)Iso kiitos kaikille pelaajille, tapahtuman tukijoille ja järjestäjille!