Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Louhos Digital ja Kankaisten Golf hyökkäävät yksinäisyyttä vastaan – lähde mukaan!
Kankaisten Golf ja Louhos Digital järjestävät hyväntekeväisyyskilpailun Kankaisissa 10. elokuuta – yhtenä rintamana yksinäisyyttä vastaan!


Jokaisen kuun 10. päivä vietetään Lähde-päivää, jolloin juhlitaan ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Lähde-liikkeen missiona on saada eri toimijat yhdistämään voimansa yksinäisyyden vastaiseen työhön. Tässä vastuullisessa työssä niin Louhos kuin Kankaisten Golf aikovat olla jatkossa entistäkin vahvemmin mukana.

”Yksinäisyys on yleisempää kuin luullaan. Siltä ei suojaa ulkonäkö, valta tai someseuraajien määrä. Me haluamme saada ihmiset aidosti tekemään asioita, jotta Suomessa kenenkään ei tarvitse olla yksinäinen”, Louhoksen toimitusjohtaja ja Kankaisten Golfpuisto Oy hallituksen jäsen Iiro Junnila avaa tapahtuman motiiveja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
www.lyyti.in/LouhosCharityGolf2021

Tapahtuman osallistumismaksuilla ja huutokaupalla kerätään tuottoja neljälle eri taholle, jotka tekevät arvokasta työtä ja tekoja yksinäisyyden ehkäisemiseksi.


Tuettavat tahot ovat:


– Projekti Radikaali (koulukiusaamisen ehkäisy)
– Turun Icehearts Ry (lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla)
– Mielenterveyden keskusliitto (mielenterveyden tukipalvelut)
– Tukenasi ry (vanhusten yksinäisyyden ehkäisy)

Tapahtumassa nähdään myös nykyisiä ja tulevia NHL-kiekkoilijoita sekä mahdollisia muitakin staroja, joiden kanssa on mahdollista päästä kiertämään kisakierrosta samassa lähdössä. Näistä sekä muista kumppanuuksista voi kysellä Iiro Junnilalta iiro@louhosdigital.fi.


Osta yrityksellesi oma lähtö suoraan täältä: www.lyyti.in/LouhosCharityGolf2021 (laskumahdollisuus)

Tiistain 10.8. aikataulu:


– 7:30 alkaen aamupala, range ja kumppaniesittelyt
– 8:30 kisainfo
– 9:00 yhteislähtö
– n. 13:30 lounas
– n. 14:00 hyväntekeväisyyshuutokauppa!

4 hengen lähdön hinta 600€, joka sisältää aamupalat, pelit ja tuhdin lounaan. Lisäksi 11.7. mennessä ilmoittautuneet saavat laadukkaan pikee paidan!

”Tämä on hieno tapa tehdä yhteistyötä. Tästä vuodesta alkaen elokuun 10. päivä on aika pelata kierros golfia hyvässä seurassa ja auttaa toteuttamaan mahdollisimman monta yksinäisyyttä ehkäisevää ja yhteisöllisyyttä lisäävää tekoa”, toteaa Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen tyytyväisenä.

Tapahtuman muina kumppaneina toimivat LähiTapiola Varsinais-Suomi, Stadium Finland sekä Eturivi Turku.

Nähdään Lähde-päivänä 10.8. Kankaisissa!