Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Maskun yläkoululaiset tutustumassa golfin saloihin

Tarkkasilmäiset ovat saattaneet huomata, että viimeisten viikkojen aikana harjoitusalueilla on liikkunut paljon nuoria. Maskun yläkoululaiset ovat käyneet harjoittelemassa golfin alkeita Promme Marko Kallisen kanssa. Lajin tutustumisen kautta madallamme kynnystä tulla kokeilemaan uutta lajia ja sen mahdollisuuksia.

Nuoret ovat olleet aktiivisia ja iloisia kokeillessaan uutta lajia. ”Onhan tämä mukava laji” tai ”En olis uskonut, että tämä on näin kivaa”, lausahduksia kuului rangelta innostuneilta nuorilta kesken tunnin. Suurin osa nuorista kokeili lajia ensimmäistä kertaa, eikä laji ole ennestään tuttua esimerkiksi siltä osin, miten lajia voisi kokeilla tai harrastaa. Tutustumisen jälkeen yläkoululaisilla on tiedot ja taidot uuden harrastuksen aloittamiseksi.

Nuorten opettajan mukaan moni nuorista myös hämmästelee sitä, että kaikilla on vapaa pääsy harjoitusalueille ja rangelle. Caddiemasterilta saa mailoja lainaksi ja pallokoneesta saa palloja edullisesti, joten kynnys tulla kokeilemaan on matala.

Nuorten opettajana toiminut Marko kertoo, että nuoret innostuvat pienestä ja heillä riittää motivaatiota yrittää rohkeasti aina uudelleen. Range on aina auki ja sinne on helppo tulla esimerkiksi ystävän tai perheen kanssa. Mikäli golfista innostuu yhtään enempää on meillä tarjota alkeiskursseja sekä erilaisia harjoitusryhmiä. Harjoitusryhmiä löytyy esimerkiksi juuri lajin aloittaneille ja starttipakettiin kuuluu puolestaan esimerkiksi jo jäsenyys, joka saattaa myös samalla sitouttaa ja innostaa uuteen lajiin.