Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Miestoimikunnan terveiset ja Äijä cup

Talven aikana miestoimikunta koki muutaman pienen muutoksen. Varmasti merkittävämpi oli Kimmo Lehdon siirtyminen luotsaamaan Kankaisten Golf Ry:tä varmin ottein. Muutoin matka uskottavaksi toimikunnaksi jatkuu Kari Tolosen hellässä syleilyssä tuttujen ja iloisten veikkojen kesken. Toinen muutos tapahtui toimikunnan vastuuseen, joka tarkoitti sitä, että klubitoimikunnan vastuu jää meiltä pois. Tämä tarkoittaakin sitä, että kaikki vapautuneet resurssit ja paukut laitetaan miehille suunnatun toiminnan parantamiseen, sekä yhteistyöhön muiden toimikuntien kanssa.

Miestoimikunnan ensisijainen ja tärkein tehtävä onkin järjestää upean seuramme yli 18-vuotiaille jäsenille toimintaa niin golfin parissa kuin mahdollisesti myös muita aktiviteetteja. Toimikuntamme peruspilareiksi naulattiin edellisellä kaudella avoimuus, yhteisöllisyys ja rohkeus – ja näitä arvoja aiomme myös tulevalla kaudella toiminnassamme vaalia.

Talven pimeimpinä iltoina miestoimikunta onkin suunnitellut henkeäsalpaavia ”rientoja” tulevalle kesälle. Jo legendaariseksi muodostunut Äijä Cup löytyy miestoimikunnan kilpailukalenterista mutta myös yhteisiä iltoja pyritään järjestämään koronarajoitusten sen salliessa. Sen verran voimme paljastaa, että aiomme järjestää rentoa yhdessäoloa kesän jalkapallokattauksen valossa. Isossa osassa on myös uusi Kankaisten oma ravintola Sandy Café & Bistro.

Näillä sanoilla kutsummekin kaikki yli 18-vuotiaat jäsenemme kaikkiin tapahtumiimme avosylin tervetulleeksi!


Kankaisten Golfin miesten oma Äijä Cup on täällä!

Kuten ehdimmekin jo mainita niille, jotka ovat tämän uutisen alusta asti lukenut, että Äijä cup on taas täällä! Positiivisen palautteen sekä tiukan analysointityön perusteella olemme pyrkineet kehittämään legendaarisen Äijä cupin osakilpailuja uudelle tasolle. Kuten viime vuonna, Äijä cup järjestetään tulevana kesänä neljänä eri osakilpailuna. Jokaisesta osakilpailusta saa ranking-pisteitä ja kauden lopussa eniten pisteitä saanut pelaaja kruunataan Kankaisten Golfin vuoden miesklubipelaajaksi.

Äijä Cupin pelipäivät:

  • Su 16.5.
  • Pe 18.6.
  • Pe 6.8.
  • La 11.9.

Kilpailumuodot ja tarkemmat turnaustiedot julkaistaan kilpailukalenterissa!

Seuraa miestoimikunnan sivuja. Liity myös KGM Miestoimikunnan Facebook-sivuille!

Huikeaa golfkautta toivottaen

KGM Miestoimikunta: Kari, Harri, Jari, Miikka ja Jarno