Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Mika Aho Sandyn keittiöpäälliköksi

Kankaisten Golfklubilla toimivan Sandy Café & Bistron keittiöpäälliköksi on valittu kokenut ravintola-alan ammattilainen Mika Aho. Maskussa asustava 56-vuotias keittiömestari on toiminut ravintola-alalla lähes 40-vuotta, joista pääosan esimiestehtävissä. Mika on tuttu kasvo monelle golffarille Kankaisissa, sillä hän on golfannut Maskussa lähes parikymmentä vuotta ja viimeiset vuodet toiminut aktiivisesti junioritoimikunnan vetäjänä.


Uudesta tehtävästään Sandyssa Mika puhuu innostuneesti:


Mielenkiintoista hypätä uusiin haasteisiin, mutta tuttuun paikkaan! Sandyssa on paljon potentiaalia ja bistroruuan konsepti on toimiva – tehdään konstailematonta, mutta maistuvaa ruokaa kausittaisista raaka-aineista. Tästä on hyvä lähteä kehittämään toimintaa.

Yksi ajatus tulevalle kesälle on, että Sandyyn voitaisiin kehittää lisää ravintolatoimintaan liittyviä tapahtumia, koska paikkahan on tähän mitä mainioin. Ja vaikka tässä nyt on ravintolan ”nokkamies” valittu, niin pitää muistaa, että yksin tätäkään ei tehdä. Nyt tärkeää on saada hyvä tiimi kasaan, sillä hyvällä porukalla saadaan varmasti hieno kesä aikaan.”


Kankaisten Golfpuiston ja Sandy Café & Bistron toimitusjohtaja Timo Tuominen on tyytyväinen, kun Sandyn peräsimeen saatiin pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen rautaisella kokemuksella.

Hienoa että saatiin Mika tiimiin, koska hän tietää Sandyn konseptin ja toimintamallin valmiiksi erittäin hyvin, sillä hän oli taustajoukoissa valmistelemassa ravintolan perustamista. Nyt Mika pääsee itse vastaamaan toiminnasta, joten hänen kädenjälkensä näkyy jatkossa entistä enemmän, etenkin ruuan osalta. Sen lisäksi, että Mikalla on vahva keittiöosaaminen, hän tietää lajin harrastajana mitkä ovat golfravintolan erityispiirteet sekä toisaalta golfarin tarpeet. Ja maskulaisena hän tietää millainen ravintola houkuttelee paikallisia asukkaita.”

Uusi keittiöpäällikkö aloittaa toimessaan huhtikuun alkupuolella, vapauduttuaan nykyisestä työtehtävästään. Sandy avaa ovensa viimeistään siinä vaiheessa, kun golfkausi käynnistyy.


Lisätietoja:

Mika Aho, keittiöpäällikkö
mika.aho@sandy.fi
044 5431 270

Timo Tuominen, toimitusjohtaja
timo.tuominen@kgm.fi
0400 509 904

Sandy Café & Bistro
www.sandy.fi