Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Mika Brunoulle SM-pronssia, Sakke Siltala edustaa joukkue EM-kisoissa

Kankaisten Golfin edustuspelaajille menestystä kisakentillä. Mika Brunoulle SM-pronssia M50-sarjassa, Sakke Siltala pelaa parhaillaan miesten joukkue EM kisoissa Italiassa.

Vasemmassa kuvassa Sakke Siltala, oikeassa kuvassa Mika Brunou.

Mika Brunoulle SM-pronssia M50-sarjassa

Kankaisten Golfin edustuspelaaja ja golfopettaja Mika Brunou nappasi menneellä viikolla pronssisen SM-mitalin seniorien M50 sarjan lyöntipelin SM-kilpailuissa Nordcenterissä. Kolmipäiväinen kisa oli nousujohteinen ja lopulta kärsivällisyys palkittiin.

”Oma peli on parantunut kauden aikana, joten mitali oli tavoitteena. Vaikka ensimmäisen kierroksen tulos ja sijoitus olivat selvästi omaa tasoani heikommat, jatkoin pelaamista suunnitelmani mukaan, ja se tuotti tulosta. Nordcenterin Fream-kenttä on erittäin haastava, joten on tärkeää pysyä omassa pelisuunnitelmassa. Pystyin mielestäni hyvin noudattamaan suunnitelmaani ja parantamaan peliäni merkittävästi, vaikka viikonloppuna oli kova tuuli. Nousin toisena päivänä 35 sijaa ja kolmantena päivänä vielä seitsemän sijaa lisää. SM-mitalin saavuttaminen tuntui erittäin hyvältä.” Mika kertoo kisan jälkeen.

M50-sarjan voiton vei Mikko Rantanen ja hopealle Roope Kalajo. Eroa kärkikaksikkoon jäi seitsemän lyöntiä.

Kankaisten Golf onnittelee Mikaa hienosta saavutuksesta!

Katso tulosluettelo tästä

Mika Brunou palkintojen jaossa.

Sakke Siltala edustaa miesten joukkue EM-kilpailuissa

Sakke Siltala on mukana parhaillaan pelattavissa amatöörien joukkue EM-kilpailuissa Italiassa. Kilpailu alkoi keskiviikkona ja torstaina pelattavilla lyöntipelipäivillä, joiden perusteella joukkueet jaettiin kahdeksan joukkueen kaavioihin sijoituspeleihin. Sakke pelasi keskiviikon lyöntipeliosuudessa kierrostuloksen 68 (-4) ja kommentoi joukkueen suoritusta Golfliiton haastattelussa seuraavasti: ”Itsellä positiivinen fiilis pelistä ja kaikkemme annettiin joukkueena. Kun kerran laitettiin 100 pinnaa likoon karsinnassa, niin ei liian pettyneitä voi kuitenkaan olla vaikkei se riittänytkään”.

Suomen miesten joukkue jäi lopulta ulos kärkikahdeksikosta ja jatkoi B-flightiin eli pelaamaan sijoista 9-16.

Torstaina vastaan asettui Wales. Ottelun panoksena oli paikka top13-joukossa ja varma jatko EM-kilpailujen 1-divisioonassa. Reikäpelivaiheessa sijoista 9-16 pelattaessa päivässä pelataan 4 single reikäpeliottelua ja 1 foursome reikäpeliottelu. Wales kaatui lopulta vasta 6. uusintareiällä ja Suomen miehet jatkoivat pelaamaan paikasta B-flightin finaalissa. Vastaan asettui perjantaina Tanska.

Perjantain Tanska-ottelu venyi lopulta ukkoskeskeytyksien vuoksi lauantaiaamuun. Suomi kaatoi Tanskan lukemin 3-2 ja eteni pelaamaan B-flightin finaaliin sijoista 9-10. Viimeinen ottelu pelataan lauantaina ja vastaan asettuu Sveitsi.

Miesten joukkueessa pelaavat: Markus Luoma, Topi Lindström, Saku Ellilä, Veikka Viskari, Sakke Siltala, Niilo Mäki-Petäjä. Valmentajat Timo Karvinen ja Eero Kangasniemi.