Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Mikko Rantanen kummiksi Kankaisten Golfin 24h Junnugolfille – tapahtumaan

Kankaisten Golfin jäsen, paremmin kuitenkin jääkiekkomeriiteistään tunnettu Mikko Rantanen on lupautunut kummiksi Kankaisten Golfin 24h Junnugolfille tapahtumaan. Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä pistäytyi perjantaina klubilla tervehtimässä 24h -pelaajia ja vaihdettiin siinä samalla myös pari sanaa niin golfista kuin jääkiekostakin.

”Lehdon Harri pyysi minua 24h Junnugolfille -kampanjaan mukaan ja hienoahan tähän oli lupautua. Kankaisten Golf tekee hyvää juniorityötä ja kun voin kotiseuraa tällä tavalla vähän avittaa, niin ilman muuta lähdin mukaan. Ja kyllä täytyy hattua nostaa pelaamaan lähtevälle kuusikolle, aika kova savotta on edessä, mutta eiköhän se hyvin mene. Itse en ensi viikolla taida pelaamaan ehtiä, mutta ollaan hengessä mukana.”, toteaa kotikulmilla NHL-tauon aikana treenaileva hyväntuulinen kiekkomies ja golffari.

Noin 25 tasoituksella pelaava Rantanen ei omien sanojensa mukaan ole mikään aktiivigolffari, niin kuin moni muu suomalainen NHL-pelaaja. ”Pelailen silloin tällöin kavereiden kanssa ja nautin pelistä ilman sen suurempia tavoitteita. Mukavaa vapaa-aikaa kavereiden kanssa ja kun siinä samalla saa nautiskella upeista maisemista, niin mikäs siinä. Tässä nyt taitaa olla vielä pari viikkoa aikaa, ennen kuin pitää lähteä työpaikalle valmistautumaan pudotuspeleihin.”