Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Mitä kuuluu Sakke Siltala?

Kuva: Golfliitto

Kausi on päättymässä Kankaisissa ja päätimme kysellä seuramme edustuspelaaja Sakke Siltalalta kuulumisia.

Mitä kuuluu?

Kuuluu erittäin hyvää. Kausi alkaa olla taputeltu ja aletaan kääntää katseet kohti tulevaa kautta. Pyrin hoitamaan lukion niin hyvin loppuun kuin mahdollista ja viimeiset kirjoitukset ovat maaliskuun lopulla.

Mikä fiilis kaudesta 2020?

Olen tyytyväinen kuluneeseen kauteen ja kehitystä oli paljon edelliseen verrattuna. Lyönti on mennyt hyvin eteenpäin ja muillakin osa-alueilla on tullut kehitystä. Kisakausi päättyi FJT finaaliin syyskuun lopussa ja sieltä tuli voitto, joten mikäs sen parempaa tapaa päättää kausi. Viime kaudella voittoja oli vain yksi ja tällä kaudella tuli kaksi voittoa.

Täytit muutama viikko sitten 18 vuotta, miltä nyt tuntuu?

Ei se täysi-ikäisyys kovin ihmeelliseltä oikeestaan tunnu. Pidän itseeni edelleen ihan junnuna, mutta tuohan se 18 vuoden ikä joitain plussia tietty.

Kuva: Golfliitto

Millaisia talvitreenisuunnitelmia sinulla on?

Lajitreeni jää luonnollisesti vähän vähemmälle nyt talvella ja keskitytään enemmän fysiikkapuoleen. Treenailen Masku Gymillä kuntosalitreeniä ja Leaf Areenalla golfhallissa. Aloitan yhteistyön Matti Santtilan kanssa fyysisen harjoittelun osalta, joten jonkun verran uusia juttuja tulossa sen osalta harjoitteluun. Edelleen tärkeä osa treenaamistani on kropan pitäminen toimintakykyisenä ja hommia jatketaan fyssari Eevan kanssa liikkuvuuden osalta ja Harrilla käyn hieronnassa.

Mitä ajatuksia ensi kaudesta?

Ensi vuonna on tarkoitus siirtyä aikuisten kisoihin. Kansainvälisistä kisoista ei ole vielä tietoa. Saa tosiaan nähdä, onko matkustaminen vielä ensi vuonnakaan mahdollista. Toivottavasti on, kun tämä kausi meni lähes kokonaan Suomessa, vaikka tarkoitus nimenomaan oli pelata kansainvälisiä kisoja.


Sakke pelasi kaudella 2020 neljä Fujitsu Finnish Junior Tourin kisaa ja voitti niistä kaksi. Lisäksi hän sijoittui kahdessa muussa kisassa kolmen parhaan joukkoon. Voitot Sakke nappasi Junioreiden alle 18-vuotiaiden Lyöntipeli SM-kilpailuista sekä Fujitsu Finnish Junior Tourin Finaali kisasta.