Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Monipuolista golfin talviharjoittelua Raision KuntoGolfissa

Kaikki tarpeellinen golffarin talviharjoitteluun onnistuu Raision Kuntogolfissa, jonka tiloista löydät KGM Golf Loungen, monipuolisen kuntosalin ja padelkentät. Raision KuntoGolfissa nyt etuhinta Kankaisten Golfin jäsenille kuntosalipalveluihin sekä loistava arvonta.

KGM GOlf Loungessa golftuntuma säilyy läpi talven

Tervetuloa tutustumaan uusiin, upeisiin Raision KuntoGolfin sisäharjoittelutiloihin KGM Golf Loungeen. Laadukkaat ja ammattitasoiset puitteet mahdollistavat harjoittelun sisätiloissa vaikka ympäri vuoden. Golfia on mahdollisuus treenata kahdessa Trackman-golfsimulaattorissa, lähipelialueella sekä lyöntipaikoilla. Kankaisten Golfilla on KGM Golf Loungessa seuran jäsenille varattuja jäsenhintaisia aikoja niin ohjattuun kuin omatoimiseen harjoitteluun maanantai-, tiistai- ja torstai-iltaisin, muina aikoina harjoitus- ja simulaattorivuorot voi varata Raision KuntoGolfin sivuilta.

Kuntosaliharjoittelu tukee golfharrastusta

Kuntosali
Raision KuntoGolfin salilta löytyvät täysin uudet ja tasokkaat laitteet monenlaiseen treenaukseen ja tilava vapaapainoalue, sekä kesäisin mahdollisuus treenata ulkona kesäharjoittelupaikalla. Kuntosalin puolella on myös mahdollisuus personal trainer palveluihin. Lisää PT-palveluista tästä.

Saunat ja kylmäaltaat
Palveluiden hintoihin sisältyvät saunan ja kylmäaltaiden käyttö, jotka soveltuvat hyvin palautumiseen treenin jälkeen. Saunaosaston yhteydessä on hulppeat ja tilavat pukuhuonetilat lämmitetyin istuimin sekä lukittavia säilytyslokeroja treenien ajaksi. Tarjolla on myös mahdollisuus vuokrata ilmastoituja säilytyslokeroita pidemmäksi aikaa henkilökohtaiseen käyttöön. ​​​​​​​

Treenietu Kankaisten Golfin jäsenille ja arvonta

Kuntosalin perustajajäsenyys
29 € / kuukausi (norm. 49 € / kk)

Perustajajäsenyys on tarjolla 100 ensimmäiselle Kankaisten Golfin jäsenelle.
Tarjoushinta on voimassa niin kauan, kun jäsenyys pysyy yhtäjaksoisena.
Kuukausijäsenenä sinulla on oikeus käyttää kuntosalia koska vain haluat klo 5:30–23:00 välillä.

Lunasta tarjous tästä

Osallistu arvontaan – voita vuoden salitreenit!
Arvomme osallistuneiden kesken
2 kpl 12 kk:n kustosalikortteja (arvo 399 €) sekä
3 kpl 6 kk:n kuntosalikortteja (arvo à 249 €)

Osallistu arvontaan tästä