Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Naisenergiaa Cecilia Openissa!

Päivä käynnistyi tänään Kankaisissa hyvällä naisenergialla, kun Cecilia Open järjestettiin jälleen! Cecilia Open on osa kesän hauskinta naisten golfkiertuetta Turun alueella. Kilpailu oli kiertueen neljäs ja samalla toiseksi viimeinen osakilpailu. Lady Tourin viimeinen osakilpailu pelataan Aurinko Golfissa Birgitta Ladies Openin merkeissä ensi sunnuntaita 8.8.

Kilpailu pelattiin 18 reiän tasoituksellisena pistebogey-kilpailuna kahdessa eri sarjassa hcp 0-19.9 ja 20.0-36.0. Molemmista sarjoista palkittiin kolme parasta sekä kokonaiskilpailun paras scrtach lyöntipelitulos. Lisäksi kilpailussa arvottiin monia muita huikeita palkintoja.

Päivä alkoi 7:30 aamupalalla Sandy Cafe & Bistrossa. Aamupalan jälkeen Mikko Ahti tanssitti naisia ravintolan terassilla.

Sää suosi pelaajia ja pelit sujuivat mukavasti kivassa tunnelmassa, tutustuen muiden seurojen ladygolffareihin.

Päivän tulostaso oli huikea ja kilpailussa nähtiin monenlaisia onnistumisia. Voitto molemmissa sarjoissa vietiin yli 40 pogeypisteen tuloksella. Sarjan hcp 0-19.9 voiton vei jo toista vuotta putkeen Anu Heilimö loistavalla 42 pistepogeytuloksella. Toiseksi itsensä pelasi Hanna-Kaisa Hilpinen, tuloksella 38. Kolmanneksi tänään Ann-Christine Sundell Archipelagia Golfista, 36 bogeypisteellä.

Myöskin sarjan 20.0-36 voitto osui Heilimön perheeseen kun voiton vei Seela Heilimö kovalla tuloksella 41. Toiseksi sijoittui Salo Golfin Pirjo Viitanen-Paju, 38 bogeypistettä. Kolmannen sijan nappasi Anne Salmi Rauma Golfista, tuloksella 37.

Parhaan scratch-tuloksen pelasi Anu Heilimö, mahtavalla 78 lyönnin tuloksella.

Pelattavan yhdistelmän Puisto+Kartano jokaisella par 3 väylällä oli lähimmäs lippua kilpailut. Lähimmäs lippua -kisojen palkinnot olivat sponsotoineet Bulleriina, Sport Service, A Katsastus, Lerøy Finland Oy sekä Sandy Café & Bistro.

Puisto 1: Hanna Hilpinen 4,23m
Puisto 5: Minna Allen 11,38m
Kartano 3: Sinikka Selänne 2,88m
Kartano 6: Eeva Määttä 2,94m
Kartano 8: Noora Näsänen 5,18m

​​​​​​​Lopuksi arvottiin osallistujien kesken paljon muita palkintoja, joiden sponsoroimiseen oli osallistunut mm. Katrin, Cloetta ja Lerøy Finland Oy.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin jo perinteeksi muodostunut Optikko Ukkosen 299€ arvoinen lahjakortti silmä- tai aurinkolaseihin! Arpaonni lahjakortin osalta suosi tänään Tarja Lahtista.

Kiitos kaikille osallistujille ja paljon onnea voittajille!