Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Nuoret golFlupaukset kilpailivat tänään Future Liigan merkeissä Kankaisissa!

Tänään pelattiin Junioreiden Future Liigan 5. Länsi-Suomen osakilpailu Kankaisten Golfissa. Future Liiga on parikilpailu, jota pelataan kahdessa eri sarjassa; yleinen sarja ja easy sarja. Joukkueessa on aina kaksi pelaajaa, joukkueen voi muodostaa yli seurarajojen ja se voi olla sekapari. Yleinen sarja pelattin 18r yhdistelmällä Kartano + Kankas, easy-sarja pelattiin Puistolla 9 reikää. Future Liigassa pelataan kolmea eri pelimuotoa kisan aikana, scramble, fourball ja foursome. Kilpailuun osallistui yhteensä 28 innokasta juniorigolfaria kahdessa eri sarjassa, Kankaisten junioreita mukana oli 6.

Sää oli syksyisen synkkä, mutta aurinkokin pilkahteli pilvien raoista pitkin päivää. Myös kova tuuli toi haastetta peliin, mutta iloisista ilmeistä päätellen kilpailupäivä oli mukava. Mukana oli kaikenikäisiä ja -tasoisia juniorigolfareita. Nuorimmille Kankaisista osallistuneille, Easy sarjan Elias Degerholmille ja Vili Vuorelle kilpailu oli heidän ensimmäisiään. He kertovat osallistumisen hieman jännittäneen, mutta loppujen lopuksi kilpailemisen olevan tosi kivaa ja opettavaista! Myös vaihtelevat pelimuodot toivat lisäjännitystä peliin.

Yleisessä sarjassa ensimmäiset 6 väylää pelattiin scramblea, väylät 7-12 fourballia ja väylät 13-18 foursomea, ilman tasoituksia. Kärkikamppailu oli tiukkaa, sillä voitto vietiin ainoastaan yhden lyönnin erolla toiseksi tulleisiin. Voittotuloksen 72 lyöntiä pelasivat Rauma Golfin Matias Lätti ja Arttu Putus. Toiseksi sijoittuivat Artturi Lehtinen sekä Joonas Heikola Wiurilasta, tulos 73 lyöntiä. Yhden lyönnin päähän toiseksi tulleista, näin ollen kolmanneksi itsensä tänään 74 lyönnillä pelasivat Nokia River Golfin Leo Salminen ja Rasmus Raitanen!

Easy sarja pelattiin 9 reikää Puistolla pistebogeyna, myöskin vaihtelevin pelimuodoin. Väylät 1-3 scramblea, 4-6 fourballia ja väylät 7-9 foursomea. Kolmella ensimäisellä väylällä otettiin huomioon puolet parin yhteenlasketuista tasoituksista ja lopuilla väylillä koko tasoitukset. Tasaista peliä nähtiin tässäkin sarjassa. Pirkanmaan Golfin Milo Rosten ja Onni Nyrhinen veivät voiton 18 bogeypisteellä. Toiseksi sijoittuivat Aurinko Golfista Oliver Hiiterä ja Luukas Hemling, tulos 17 bogeypistettä. Kolmannelle sijalle sijoittuneet; Aurinko Golfin Emmiina Koivisto ja Elsa Heinonen pelasivat myöskin 17 bogeypistettä. Tasatilanteen ratkaisi alempi pelitasoitus.


Kankaisten Golf onnittelee kaikkia kilpailussa menestyneitä! Kaikki tulokset nähtävissä täältä.

Yleisen sarjan palkitut

Easy sarjan palkitut


Kisajärjestelyt sekä kentän loistava kunto saivat kiitosta pelaajilta! Suuri kiitos myös kaikille vapaaehtoisille, teidän avulla kisajärjestelyt sujuivat moitteettomasti!

Hyvä ja kannustava tunnelma oli läsnä koko kilpailupäivän ajan, tämä onkin avain onnistumisen tunteeseen sekä innostaa pelaajia tulemaan uudestaan kilpailemaan.

Hienoja onnistumisia nähtiin myös Kankaisten Golfin junioreilta, näistä kisoista nuoret golflupaukset saavat loistavaa pelikokemusta.