Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Op-kesäduuni Kankaisten Golfissa – Venla Nerg

Venla Nerg on ollut kesätöissä Kankaisten Golfissa edellisen kahden viikon aikana. Venla on hakenut töitä OP-kesäduunin kautta, joka tarjoaa tuhansille 15-17-vuotiaille nuorille kesätöitä. Kesäduuni-kampanjan tarkoituksena on työllistää nuoria sekä tukea nuorten oppimista. Venla valittiin Kankaisiin töihin OP:n kautta.

Olen Venla Nerg 15-vuotta ja pelaan golfia kilpaa. Aloitin golfin 8-vuotiaana ja aika nopeasti siitä suoritin green cardin. Tämän jälkeen innostuin kilpailemisesta ja osallistuin jo 9-vuotiaana ensimmäisiin juniorikisoihin. Siitä lähtien olenkin kisannut aktiivisesti vuosittain. Tällä hetkellä pelaan Future Touria ja tavoittelen sen myötä itselleni paikkaa Finnish Junior Tourille. Osallistuin myös viime kesänä ensimmäistä kertaa junioreiden lyöntipelien SM-kilpailuihin ja tänä kesänä tavoittelen vielä parempaa sijoitusta. Treenaan ympäri vuoden golfia ja käyn myös kuntosalilla. Olen käynyt erilaisilla Suomen Golfliiton leireillä ja kuulun myös aluevalmennusryhmään. Minut on myös valittu tänä vuonna Kankaisten Golfin edustusjoukkueeseen.Venla kertoo omasta kesätyökokemuksestaan seuraavasti:

Olen ollut kaksi viikkoa kesätöissä Kankaisten golfissa. Tämän kahden viikon aikana olen oppinut paljon uutta niin golfin opettamisesta, lasten kanssa työskentelystä kuin asiakaspalvelutyöstäkin. Ensimmäisellä viikolla toimin apuohjaajana junnugolfkoulussa. Golfkoulussa oli 25 lasta ja kädet olivatkin leirin aikana hyvin täynnä energisten lasten kanssa. Venla kuvailee kokemustaan mahtavaksi ja erittäin opettavaiseksi.

Junnuleiri kesti tiistaista lauantaihin ja lämpöä riitti. Kävimme lasten kanssa golfin lomassa uimassa Rivieralla sekä Saunaparonilla, lapset nauttivat tästä suuresti. Pidimme leirin aika erilaisia pieniä kisoja, joista palkinnoksi saattoi lunastaa itselleen myös pienen palkinnon. Treenasimme lyöntiä ja lähipeliä sekä lapset pääsivät myös pelaamaan kentälle. Leiri sisälsi lisäksi erilaisia pelejä sekä leikkejä ja kurssin aikana oli myös mahdollista suorittaa green card. Mielestäni leirillä parasta oli tutustua innokkaisiin golfarin alkuihin ja olla mukana innostamassa heitä uuden lajin saloihin.

Toisella viikolla kesätyöni sisälsi tutustumista caddiemasterin työhön. Olin auttamassa kiireen keskellä esimerkiksi siivouksessa, tavaroiden järjestelyssä sekä nettisivujen päivittämisessä. Pääsin myös ajamaan golfautolla kentän puolella ja kuvailemaan markkinointimateriaalia.

Sain myös seurata caddiemasterin työtä, josta opin mm. miten luodaan kisoja nettisivuille ja tapahtumakalenteriin. Kaksi täysin erilaista ja mieleenpainuvaa työviikkoa takana! Kiitos siitä Kankaisten Golfille ja Op:lle, että mahdollistitte tämän hienon kokemuksen!