Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Opetustoimintaa kehitetään: kilpapelaajat kootaan edustusjoukkueeksi – valmentajaksi Sonja Kallio

Kankaisten Golfin kilpapelaajista kootaan tästäedes vuosittain edustusjoukkue. Edustusjoukkueeksi kokoamisen tarkoitus on tuoda iästä tai sukupuolesta riippumatta seuran parhaimmat pelaajat ryhmäksi ja tätä kautta edistää parhaalla mahdollisella tavalla pelaajien kehittymistä ja harjoittelua. Edustusjoukkueen valmentajaksi on valittu PGA Pro Sonja Kallio.

Kilpaurheilun kehittäminen on osa Kankaisten Golfin strategiaa. Edustusjoukkueeseen valitaan kriteereiden perusteella eri ikäryhmissä pelaavat aktiiviset ja sitoutuneet kilpapelaajat, joilla katsotaan olevan menestysmahdollisuudet kansallisissa kilpailuissa. Edustusjoukkue ei siis ole vain junioreille, vaan se edustaa seuraa monimuotoisuudessaan.

”Halusimme luoda ryhmän, joka on läpileikkaus seuran kilpagolfista ja jossa pelaajien erilaisuus ruokkii toinen toisiaan kehittymään. On mielenkiintoista nähdä, miten pelaajat ottavat ajatuksen ja käytännön vastaan. Lisäksi Sonja tuo varmasti uusia tuulia opetukseen”, kertoo seurakoordinaattori Oona Vartiainen.


Kilparyhmien ja edustusjoukkueen valmentajaksi valittu Sonja Kallio on 30-vuotias PGA Pro ja tuleva kauppatieteiden maisteri. Melko nuoresta iästään huolimatta Sonjalla on golfvuosia takana yli 20, kilpagolfista kokemusta kymmenisen vuotta ja golfvalmennuksen parissa käynnistyy yhdeksäs kausi. Kankaisten Golfin opetustehtävien lisäksi Sonja opettaa myös Harjattula Golfissa.

Tulevaa kautta ja uudenlaista tehtävää kilpavalmennuksen parissa Sonja odottaa innolla: “Kivaa päästä tekemään töitä edistyneempien pelaajien kanssa. Pitkästä aikaa saa pyöritellä kisailuun liittyviä juttuja kokonaisvaltaisesti ja vielä eri ikäryhmissä, se on erityisen innostavaa.”

PGA Pro Sonja Kallio on valittu Kankaisten edustusjoukkueen ja kilpapelaajien valmentajaksi.


Kankaisten opetustoiminnassa headprona jatkaa edelleen PGA Pro Marko Kallinen. Marko vastaa junioreiden ja aikuisten harrasteryhmien valmennuksesta. Tämän lisäksi Marko opettaa Starttipakettien alkeiskursseja ja yksityisopetusta tuttuun tyyliin.
Seurakoordinaattorin työssä syksyllä aloittanut Oona opettaa työnsä ohella Starttipakettien alkeiskursseja sekä joitakin aikuisharrastajien ryhmiä.

Kilpapelaamisen ryhmistä, edustusjoukkueeseen hakemisesta ja muusta kesäkauden harjoittelusta tiedotetaan lähiviikkoina lisää.