Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Original Long Drink Texas Scramble golftapahtuma ei pettänyt tänäkään vuonna!

Järjestyksessään jo Kankaisten historian kolmas Original Long Drink Texas Scramble onnistui ylittämään odotukset myös tänä kesänä! Mukaan kilpailuun mahtui 50 kolmen hengen joukkuetta ja mukaan mahtuivat todellakin vain nopeimmat, sillä kilpailu täyttyi huimassa 47 sekunnissa! Kilpailussa pelattiin kenttäyhdistelmänä Puisto + Kankakselta väylät 1-4 sekä 9.

Koko tapahtuman ajan kentällä vallitsi rento ja iloinen tunnelma, aurinkoinen hellepäivä kruunasi mukavan pelipäivän. Mikäs sen parempi tapa viettää perjantai-iltaa, golfia mukavissa ja aurinkoisissa tunnelmissa. Musiikki soi ja porukka näytti viihtyvän! Jälkipelit juhlittiin tällä kertaa Kankaisten Golfin huikeassa Sandy Café & Bistrossa.

Ohjelmassa oli hyvää ruokaa, kylmää juomaa, mahtavaa seuraa, palkintojen jako ja LIVE-musiikkia. Illan aikana kisaajien viihtymisestä vastasi Duo EP (Eevi Sjöholm & Patrik Tuominen). Jälkipeleihin olivat tervetulleita myös kaikki kisaajien kaverit, joten hyvä meno oli taattua.

Texas Scramblessä voiton vei kovalla 62 lyönnin nettotuloksella joukkue Johan Söderholm, Kristian Vihanto ja Aku Kantonen!

Toiseksi itsensä pelasi joukkue nimeltä PARGAS!: Thomas Öhman, Markus Öhman sekä Mikko Saarikumpu, nettotuloksella 63!

Kolmanneksi sijoittui joukkue Raippa toimii eli Juuso Honka, Riku Lehto ja Lassi Lähteenmäki samaisella 63 lyönnin nettotuloksella.

Neljänneksi myöskin huikealla tuloksella, netto 65 joukkue Kuha ei oo uimas: Iida Lehto, Akseli Lukkari, Juho Mäkinen.

Kaiken kaikkiaan tulostaso oli kova, ja jokaisessa lähdössä nähtiin huikeita onnistumisia!


Varsinaisen kisan lisäksi otettiin mittaa myös siitä, kuka lyö lähimmäs lippua kolmella eri Par 3 väylällä. Pisin drive -kilpailu käytiin väylällä Kankas 3, jossa miehet ja naiset pääsivät erikseen

Lähimmäs lippua löivät:

  • Puisto 1: 0,80m Antti Tamminen
  • Puisto 5: n. 1,5m Santveri Rintala
  • Kankas 9: 2,5m Kim Hartman

Pisimmälle väylällä Kankas 3 löivät:

  • Iida Lehto
  • Kaarlo Vuorinen

Tänä vuonna kisassa nähtiin huikeiden tulosten lisäksi myöskin mahtavaa pukuloistoa.

Parhaiten pukeutunut joukkue palkittiin, joten jos itse golf ei kulkenut niin mahdollisuus palkinnoille oli silti! Moni joukkue oli pistänyt parastaan ja päätös parhaasta tiimiasusta oli haastava.

Lopulta palkinnon parhaimmasta asusta nappasi joukkue JuMiSa: Jussi Saarinen, Mikko Määttä, Sami Kivelä.

Tapahtuma keräsi jälleen paljon positiivista palautetta ja kiitosta kaikilta! Suuren suosion vuoksi uskommekin, että #originallonkeroskaba -perinne jatkuu myös tulevina vuosina.

Erittäin suuri kiitos kaikille osallistujille mahtavasta illasta ja onnittelut palkituille!