Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Osakkeen omistamisen suosio kasvaa – Osakasedut 2021 päivitetty, mukana myös HIO-vakuutus!

Kankaisten Golfin strategiassa on määritelty, että osakkeella pelaaminen on paras tapa pelata golfia Kankaisissa. Ja sen suhteen olemme taas entistä paremmassa tilanteessa. Jo loppuvuodesta tiedotimme lapsiperheiden osalta merkittävästä muutoksesta, kun jatkossa osakkaiden alle 22-vuotiaiden lasten pelioikeus sisältyy osakkaan pelioikeuteen veloituksetta.

Tämä on otettu erittäin hyvin vastaan ja moni aiemmin vuokrapelioikeudella pelannut perheellinen on talven aikana hankkinut itselleen osakkeen. Kiinnostus osakkeen omistamista kohtaan on muutoinkin kasvanut ja talven aikana osakekauppoja on tehty ennätysmäärä.


Kauden 2021 osalta osakasedut on nyt päivitetty. Jo aiemminkin hyviä etuja on kehitetty entisestään ja osakkaat saavat nyt mm. LähiTapiola Varsinais-Suomen kanssa yhteistyössä kehitetyn HIO-vakuutuksen sekä erilaisia etuja klubille avattavaan Sandy Café & Bistroon. LähiTapiolan Hole-In-One -vakuutus kattaa Kankaisissa tehdyn ”holarin” tarjoilukustannukset 500€:n saakka ilman omavastuuta. Ja koska yhtiö päätti syksyllä oman ravintolayhtiön perustamisesta, on luonnollista, että osakkaat saavat etuja jatkossa myös klubiravintolasta. Näitä etuja ei ole vielä päätetty ja niistä tiedotetaan maaliskuussa, ennen ravintolan aukeamista.

Aiemmilta vuosilta tutut osakasedut, kuten mm. vaihtopäivät, vaihtopäivämatkat, erilaiset pelaamiseen liittyvät alennukset ja Länsirannikon Etukortti ovat osakkaiden käytettävissä myös tällä kaudella. Länsirannikon Etukortin osalta ArGC:n, UGK:n ja AGN:n 15€ lisäetukierrokset poistuvat, mutta tilalle on tullut kolmas etukierros kaikilla mukana olevilla kentillä. Lisäksi Länsirannikon Etukortin hallinta siirtyy mobiiliin.


Vaikka olemme kehittäneet uusiakin etuja, niin vallitsevassa erittäin positiivisessa markkinatilanteessa merkittävin osakasetu lienee kuitenkin ajanvarausoikeus, joka osakkaalle on selkeästi parempi kuin vuokrapelioikeudella pelaavalla tai vieraspelaajalla. Eikä pidä jättää huomioimatta myöskään sitä seikkaa, että mikäli osakas ei omaa pelioikeuttaan käytä, on vuokrapelioikeuksien kysyntä kasvanut huomattavasti. Sitä kautta myös vuokrapelioikeudesta saatava korvaus on aiempaa parempi. Lisäksi tilanne on tällä hetkellä käytännössä se, että kaikki vuokralle tarjottavat pelioikeudet menevät kaupaksi. Vuokrapörssin kautta on tulevalle kaudelle varattu lähes 120 pelioikeutta, kun viime vuonna vastaavaan aikaan luku oli noin puolet tästä.


Kaiken kaikkiaan voidaan siis todeta, että viimeisten vuosien kehityssuunta Kankaisissa on ollut osakkaan kannalta erittäin positiivinen. Tehty työ kantaa hedelmää ja osakkuus on edelleen paras tapa pelata golfia Kankaisissa.


Mukavaa kauden alun odotusta toivottaen,


Timo Tuominen

Toimitusjohtaja

Kankaisten Golfpuisto Oy