Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Paljon kehuja kerännyt +30 HCP Pelitapahtuma on täällä taas!

Sunnuntaina 5.9. on jälleen mahdollisuus lähteä kilpailemaan matalalla kynnyksellä, kun Aktivointitoimikunnan +30 HCP Pelitapahtuma järjestetään jälleen.

Kovasti tykätyt ja hyvätunnelmaiset tapahtumat ovat saaneet paljon kiitosta erityisesti siitä, että niihin on helppo tulla mukaan vaikka vasta-alkajana. Kilpailuun osallistumista ei tarvitse jännittää, sillä paikan päällä on toimikunnan jäseniä ohjeistamassa ja vastaamassa kilpailuun liittyviin kysymyksiin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa!Kilpailu pelataan arvotuin parein best ball -pelimuodolla. Best ball on hauska tapa pelata pareittain, sillä se on eräänlainen henkilökohtainen joukkuepeli. Parin molemmat jäsenet pelaavat koko yhdeksän reikää omaa palloaan, mutta tuloskorttiin merkataan paremmin pelanneen pelaajan tulos. Lähdöt ovat kello 10.00 alkaen aikalähdöin ja 9r kenttänä pelataan Kartano.

Lähde siis mukaan rentoon ja hyväntuuliseen pelitapahtumaan ja kartuta itsellesi kilpailukokemusta. Kilpailu on tarkoitettu kaikille Kankaisten Golfin jäsenille, joiden tasoitus on yli 30. Osallistuminen maksaa 5€ ja greenfee tulee olla maksettuna 9r kierrokselle (pelioikeus, osake, tai kertamaksu).

Nämä +30 HCP Pelitapahtumat ovat tunnettuja hyvistä palkinnoista, joten ehdottomasti kannattaa ilmottautua mukaan! Ilmoittautuminen pe 2.9. klo 18:00 mennessä Nexgolfissa.
Kirjauduttuasi sisään nexgolfiin löydät yläpalkista ”Kilpailut” välilehden ja sieltä listasta tapahtuman ”+30 hcp pelitapahtuma”, josta pääset ilmoittautumaan.
Voit ilmoittautua myös Caddiemasterin kautta soittamalla: (02) 4312 787.

Tervetuloa!