Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Pelikausi 2024 päättyy su 27.10.

Kenttä on avoinna 27 reiän osalta sunnuntaihin 6.10. asti ja maanantaista 7.10. alkaen avoinna 18 reikää. Kauden 2024 viimeinen pelipäivä Kankaisissa on sunnuntai 27.10. Vielä ehtii siis hyvin peleille!

27 reikää avoinna su 6.10. asti

Hyväkuntoisen kentän ylläpitämiseksi kentällä tehdään hoitotoimenpiteitä ennen talven saapumista ja tämän vuoksi maanantaista 7.10. alkaen kenttä avoinna 18 reiän osalta. Tällöin suljetulle 9 reiän osalle päästään töihin.

Maanantaista 7.10. alkavan jakson kenttäyhdistelmät ovat riippuvaisia kentänhoitotoimenpiteistä ja kenttäyhdistelmistä tiedotetaan sitä mukaa, kun pelattava kenttäyhdistelmä on selvillä.

Pelikausi 2024 päättyy Kankaisissa su 27.10.

Kauden viimeinen pelipäivä on sunnuntai 27.10. tai aikaisemmin mikäli sääolosuhteet (kuten pakkanen tai runsaat sateet) niin vaativat.

Kentän kuluminen syksyisin on kovempaa kuin kesäkaudella, sillä ruohon kasvu käytännössä pysähtynyt ja sen vuoksi esimerkiksi lyöntijäljet eivät välttämättä enää ehdi kasvamaan umpeen. Sulkemisen jälkeen tehdään vielä muutaman viikon ajan hoitotoimenpiteitä kentän hyvän talvehtimisen edesauttamiseksi. Kentän sulkeminen antaa kentälle myös tarvittavaa aikaa levätä ennen talven tuloa.

Range ja lähipelialue mahdollistavat harjoittelun pidemmälle syksyyn

Kentän suljettua range ja lähipelialue ovat kuitenkin vielä avoinna ja mahdollistavat ulkona harjoittelun pidemmälle syksyyn. Rangen valot tuovat aamuihin ja iltoihin lisää tunteja ja tietysti syksyn sateilla rangen katoksessa on mukavampi harjoitella.

Lähipelialue on syksyllä avoinna matoilta lyömiseen sekä puttamiseen greenillä ja chippailuun keinonurmiforelta. Lähipelialueelle meneminen kuuralla/pakkasella on kuitenkin kielletty! Harjoitusalueella käytetään omia palloja. Rangepallojen käyttö kielletty.

Lähipelialue käytössä

Lähipelialue sijaitsee parkkipaikan ja Kankaksen yhdeksännen reiän välisellä alueella. Lähipelialueella voit harjoitella monipuolisesti erilaisia lähipeli- ja lähestymislyöntejä.

Lue lisää


Huomasitko jo, että talviharjoitusryhmien ilmoittautuminen on avoinna - lue lisää alta!