Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Perinteinen Cross Country -kilpailu pelattiin jälleen!

Perinteinen KGM Cross Country – kilpailu pelattiin tänään sekoitetuilla Kartanon ja Puiston väylillä. Kilpailun ideana on siis pelata väyliä ristiin, eri tiibokseilta. Kentän pariksi oli määritelty 50 ja mukaan mahtui myös muutama par 6 väylä, joista pisin 570 m.

Kilpailu pelattiin lyöntipelinä, naisten ja miesten sarjoissa. Mukavan erilainen kisa ja täydellinen syyskeli innosti mukaan jopa 75 pelaaja ja näin ollen kisa tuli täyteen!

Molemmista sarjoista palkittiin kolme parhaiten pelannutta pelaajaa. Naisten sarjaan osallistui 21 pelaajaa, joista parhaiten menestyi Tuire Eloranta lyönnein netto 55. Toisen sijan nappasi Iida Lehto samalla tuloksella netto 55; tasatilanteessa parempi slope ratkaisi sijoituksen. Kolmanneksi sijoittui Lea Tuomisto pelaten 57 nettolyöntiä.

Myös miesten sarja oli tasainen ja voiton vei Hannu Aavikko 45 nettolyönnillä. Toinen tänään Rami Blomqvist tuloksella 46 ja kolmanneksi sijoittui Ari Varjonen lyönnein 48.

Kiitos kaikille osallistujille ja suuret onnittelut voittajille!