Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Puuskainen tuuli tarjosi haasteita Future Tourilla

Tänään pelattiin Junioreiden Future Tourin osakilpailu Kankaisten Golfissa. Kilpailuun osallistui yhteensä 78 junioria seitsemässä eri sarjassa, Kankaisten junioreita oli mukana 7. Kilpailu pelattiin 18r yhdistelmällä Puisto + Kartano ja 9r Kankas. Sää oli aurinkoinen, mutta kova tuuli toi haastetta peliin. Vaikeat sääolosuhteet vaikuttivat tulostasoon, mutta iloisista ilmeistä päätellen kilpailupäivä oli mukava.

Kisa oli erittäin tiukka useiden sarjojen kohdalla. Tasatilanteesta johtuen Tytöt Elite -sarjassa ja Pojat Red -sarjassa voitot ratkottiin uusintarei’illä.

Kankaisten Golf oli edustettuna lähes jokaisessa sarjassa. Pojat Elite -sarjassa Matti Sankari pelasi itsensä kolmannelle sijalle tuloksella 80 lyöntiä, hienoa. Tytöt Elite -sarja oli tasainen, Kankaisten Venla Nerg jäi vain kahden lyönnin päähän palkintosijoista pelaten 88 lyöntiä. Milla Talonen osallistui Tytöt Challenge -sarjaan ja sijoittui upeasti jaetulle 5. sijalle 92 lyönnillä. Easy 18r -sarja pelattiin oranssilta tiiltä, Matias Laaksonen sijoittui tässä jaetulle neljännelle sijalle. Pojat Red -sarjaan osallistui kolme Kankaisten junnua, Mikko Lehtismäki sija 8, Noel Salo sija 11 ja Aleksi Iivarinen sija 13. Kaiken kaikkiaan huikeaa suorittamista Kankaisten junioreilta, näistä kisoista nuoret golflupaukset saavat loistavaa pelikokemusta.