Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Ravintolatoiminnan käynnistäminen etenee – logo valmis, sometilit auki ja remontti etenee

Teimme loppuvuodesta merkittävän päätöksen kun päätimme ottaa Kankaisten Golfin ravintolatoiminnan pyörittämisen omalle vastuulle. Valmistelut toiminnan käynnistämiseksi ovat edenneet aikataulussa ja valmistakin on tullut. Avaamisen aika ei ole ihan vielä, mutta maltetaan hetki, niin päästään nauttimaan Sandyn antimista yhdessä tai erikseen golfin kanssa.


Sandy Café & Bistron logo on nyt valmis ja kiitos siitä lähtee Louhos Digitalin suuntaan. Ravintolan nimeä valittaessa päädyttiin Sandyyn, joka kuvastaa mm. Maskun valloittavia hiekkakuoppia sekä tietysti golfkentän bunkkereita. Logon värivalinnoissa on otettu myös tämä huomioon ja logon värimaailmasta löytyy mm. hiekkaa ja kahvia. Erilaisia väriversioita on toki muitakin, mutta nämä värit ovat ne tärkeimmät.

Teema näkyy myös vahvasti ravintolan uudessa ilmeessä. Ravintolan värimaailmassa korostuu hiekka, mutta sieltä löytyy myös mm. ripaus mustaa, kuparia, tammea ja konjakkia. Me tykkäämme ja toivottavasti sinä olet samaa mieltä, jahka pääset tutustumaan uusittuun ravintolaan. Ihan vielä ei valmista ole, mutta ei siihen enää pitkää aikaa mene.

Olemme nyt avanneet myös sosiaalisen median tilit Instagramiin (@sandycafebistro) ja Facebookkiin. Sometileillä on myös arvonta käynnissä, joten käy ihmeessä ottamassa meidät seurantaan, niin osallistut lahjakorttien arvontaan. Ja mikäli haluat muutenkin saada tuoretta tietoa ensimmäisten joukossa, niin some on siihen toiseksi paras tapa. Paras on tietysti aktiivinen ”kyläily” meidän vieraana.

Nettisivut ovat vielä työn alla, mutta ehkä jo ensi viikolla saamme nekin teidän ihasteltavaksi. Ja kun sivut saadaan auki, niin pääset myös tutustumaan meidän ruokatarjontaan. Tuore ravintolapäällikkömme Elmeri on pistänyt parastaan ja listalta löytyy makuhermoja kutkuttavia bistro-henkisiä annoksia, joista jokaiselle löytynee oma suosikkinsa. Emme myöskään ole unohtaneet erityisruokavaliota noudattavia asiakkaitamme.

Niin ja koska me avaamme. No, se ei ole nyt enää meidän käsissä. Tavoite on ollut, että parila olisi kuumana heti huhtikuun alusta, mutta koronatilanteesta johtuen sen suhteen saattaa tulla viivästyksiä. Toivottavasti saamme ravintolan auki viimeistään silloin kun golfkausi käynnistyy. Ja jos sekään ei vielä ole mahdollista, niin onneksi tuotteita voidaan myydä myös mukaan.


Terveisin,

Sandyn poppoo