Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Ravintolatoiminnan käynnistäminen etenee vauhdilla – ravintolapäällikkö valittu, nimi äänestetty

Kankaisten Golfin ravintolatoiminnan käynnistäminen golfyhteisön toimesta etenee hyvää vauhtia. Ravintolapäällikkö on valittu, ravintolan nimi on äänestyksen perusteella valikoitunut ja ravintolasalin remontti on käynnissä. Myös muut valmistelut etenevät aikataulussa.

Ravintolayhtiönkin toimitusjohtajana toimivan Timo Tuomisen mukaan töitä riittää, mutta palikat loksahtelevat yksi kerrallaan paikoilleen.

”Meillä on kova tahto saada ravintola auki ennen kauden alkua, johon ei ole kauhean pitkä aika. Nyt kun on saatu ravintolan esimies valittua, niin pääsemme asioissa vauhdilla eteenpäin. Onneksi meillä on myös ravintolayhtiön hallituksessa mukana aktiivisia Kankaisten golffareita, jotka ovat osaltaan edistämässä asioita”, Tuominen kiittelee.


Ravintolan nimeksi Sandy Café & Bistro


Klubiravintola kantaa jatkossa nimeä Sandy Café & Bistro. Varsinainen nimi, Sandy, sai Kankaisten Golfin sosiaalisen median kanavissa toteutetussa äänestyksessä äänivyöryn ja oli näin ollen selkeä valinta ravintolan nimeksi.

Nimen taustalta löytyy hiekkaa, jota on runsaasti Maskussa niin Rivieran hiekkakuopilla kuin myös golfkentän bunkkereissa. Nimen valintaprosessi toteutettiin yhteistyössä Louhos Digitalin kanssa ja nimen keksijäksi tunnustautui Louhos Digitalin toimitusjohtaja ja tuore Kankaisten Golfpuiston hallituksen jäsen Iiro Junnila.

Nimen lisäosa kuvaa ravintolan tyyliä ja palveluita, jotka ovat tarkoitettu yhtä lailla golffareille kuin muillekin asiakkaille. Erilaiset kahvilatuotteet kuuluvat olennaisena osana golfkentällä sijaitsevan ravintolan valikoimiin ja on luonnollista, että tämä käy ilmi myös nimestä. Jatkossa tarjolla on myös erikoiskahveja perinteisen kahvin rinnalla.

Bistro kuvaa parhaiten ravintolan ruoka- ja juomatarjontaa sekä myös sitä ilmapiiriä, joka ravintolassa jatkossa vallitsee. Sandy on hyväntuulinen ja lämminhenkinen erinomaisen asiakaspalvelun ravintola, joka tarjoaa mutkatonta ja reilua ruokaa nuorekkaassa ilmapiirissä.


Elmeri Mäki ravintolapäälliköksi


Sandyn ravintolapäälliköksi on valittu 32-vuotias ruskolainen ravintola-alan ammattilainen Elmeri Mäki. Vahvan yrittäjätaustan omaava Mäki tuntee myös golfasiakkaiden toiveet ja mieltymykset, sillä kokemusta löytyy niin Aurinko Golfin kuin Aura Golfin ravintoloiden pyörittämisestä.

”Mielestämme saimme meille erittäin hyvän ravintolapäällikön, jolla on laaja kokemus erilaisista ravintola-alan tehtävissä. Painotimme haussa ensisijaisesti keittiöosaamista ja etenkin sen ruudun Elmeri täyttää loistavasti. Ja kun on myös omakohtaista tietoa golfravintoloiden pyörittämisestä, niin emme voi kuin olla tyytyväisiä”, toteaa Tuominen.

Helmikuun puolessa välissä työnsä aloittava Mäki ottaa uuden haasteen innoissaan vastaan.

”Kankaisten porukalle kiitokset luottamuksesta. Avoinna ollut pesti tuntui heti itselleni sopivalta ja rekrytointiprosessin aikana se tunne vain vahvistui. Kankaisissa on hyvä meininki ja täällä on halua sekä rohkeutta tehdä asioita myös uudella tavalla. Suunnitelmista kerromme lisää kevään kuluessa, mutta tässä vaiheessa voi jo sanoa, että kaikki maskulaiset saavat tyylikkään ja helposti lähestyttävän ravintolan. Ja eiköhän me keksitä Timon kanssa tapahtumapuolellekin vähän jotain uutta juttua”, uusi ravintolapäällikkö hekumoi.

Sandy Café & Bistron ravintolapäällikkö Elmeri Mäki ja yhtiön toimitusjohtaja Timo Tuominen


Lisätietoja:

Elmeri Mäki, ravintolapäällikkö
elmeri.maki@sandy.fi
050 386 1471


Timo Tuominen, toimitusjohtaja
timo.tuominen@kgm.fi
0400 509904