Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

REIKÄPELI, GOLFIN JALOIN KILPAILUMUOTO – kauden reikäpelikisojen ilmoittautumiset auki

Kun golfia aloitettiin pelaamaan, pelattiin reiän voitosta pelaaja pelaajaa vastaan. Monen mielestä se on edelleen se mielenkiintoisin tapa pelata golfia. Perinteiseen tapaan meillä Kankaisissa pelataan kesän aikana myös reikäpelikisoja, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva pelimuoto.

Sport Service HCP Cup on nimensä mukaisesti tasoituksellinen reikäpelikilpailu, joka sopii kaikille reikäpelistä kiinnostuneille. Naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa ja parhaat palkitaan Sport Servicen lahjoittamin palkinnoin. Puolustava mestari on Samuli Eeva.

Seuran reikäpelimestaruudet ratkaistaan tuttuun tapaan takateeltä pelattuna. Naiset sinisiltä ja miehet valkoisilta, omissa sarjoissaan. Käytössä on myös viime vuosilta tuttu ”Lucky loser” -järjestelmä, joka tarkoittaa sitä, että vasta kahdella tappiolla putoaa jatkosta. Viime kaudella reikäpelimestaruuksia lähti tavoittelemaan ennätyksellinen yli 50 pelaajan joukko, osa tiukasti voittoa tavoitellen, toiset haastamaan itseään ja kenties hakemaan parempien pelaajien päänahkoja. Viime vuoden mestaruuksia puolustavat Oona Vartiainen ja Sakke Siltala.

Perhe Cupia pelataan tasoituksellisena reikäpelinä kahden hengen joukkueissa. Perhe Cup on kokenut pienen uudistuksen ja voitosta kisataan nyt kahdessa eri kaaviossa – Family Cupissa ja Generation Cupissa. Kaavioiden voittajat ratkaisevat Perhe Cupin mestaruuden finaalissa. Family Cup -kaavioon voivat osallistua samaan perheeseen kuuluvat pelaajat, jotka myös asuvat samassa osoitteessa. Generation Cup -kaavioon saavat osallistua suorassa sukulaissuhteessa olevat pelaajat, esimerkiksi lapsi ja vanhempi tai isovanhempi. Pelaaja voi osallistua Perhe Cupiin ainoastaan toisessa kaaviossa. Perhe Cupin puolustava mestarijoukkue on Eeva Määttä ja Martti Heinonen.


Ilmoittautuminen reikäpelikisoihin on nyt auki, aikaa ilmoittautua on keskiviikkoon 5.5. asti.

Tervetuloa mukaan reikäpelien kiehtovaan maailmaan!