Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

REKRY! Etsinnässä ravintolapäällikkö uuteen klubiravintolaan

Rakkaudesta lajiin? Oletko ravintola-alan ammattilainen, joka viihtyy niin keittiössä kuin salissa? Etsimme ravintolapäällikköä klubitalolle avattavaan ravintolaan. Etsimämme henkilö tekee työtään intohimolla ja tunteella, on valmis kehittämään toimintaa kuitenkaan unohtamatta rentoa tunnelmaa, hyvää fiilistä ja erinomaista ruokaa!

Kankaisten Golfpuisto Oy:n hallitus on päättänyt perustaa ravintolayhtiön, joka ottaa Kankaisten Golfin ravintolatoiminnan hoitaakseen. Talven aikana ravintolasali saa uutta ilmettä pintaremontin ja uusien kalusteiden muodossa sekä lisäksi keittiön kalustoa päivitetään. Ravintolan konsepti, nimi ja ruokalista tulevat myös kokemaan uudistuksen. Ravintolan ensisijaisena kohderyhmänä ovat edelleen golfin harrastajat, mutta toivotamme myös kaikki muut lämpimästi tervetulleeksi.

Nyt etsimme ravintolapäällikköä, joka vastaa ravintolan toiminnasta. Muun muassa hyvät vuorovaikutustaidot, järjestelmällisyys ja vastuunkantokyky ovat taitoja, joita tässä työssä tarvitaan. Tehtävässä kukoistaa henkilö, joka on yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkinen. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa on todella mahdollista vaikuttaa toimintaan.


Toteutamme rekryn yhdessä Baronan kanssa. Lue lisää työstä ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera Baronan järjestelmän kautta, viimeistään 8.1.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti!

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää työstä ja jätä hakemuksesi viimeistään 8.1.2021.