Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Roosa nauha-viikko päätökseen finacon cross country kilpailulla

Sunnuntaiaamuna kentälle lähetettiin yhteensä 75 kilpailijaa pelaamaan Finaco Cross Countrya. Cross country -kilpailussa pelattiin tuttua kenttää, mutta väyliä oli sekoitettu ja niistä muodostettu päivän kilpailuun yhteensä 14 uutta väylää. Kilpailijat eivät tienneet etukäteen pelattavia väyliä, vaan peliohjeet kerrottiin vasta ensimmäisessä tiiboksissa. Peliohjeessa oli annettuna väylän arvioitu mitta, ihannetulos, avaus- ja tiiauspaikka sekä reikä, johon pelataan.

Kilpailu sai tänäkin vuonna suurta suosiota ja valitettavasti osa halukkaista jäi ilman paikkaa.

Päivän kilpailukenttä vei pelaajia ristiin ja rastiin Kartanon sekä Puiston väyliä. Kentän ihannetulos oli tänään 55 lyöntiä ja päivän lyhyin Par 3 -väylä oli pituudeltaan 95 metriä. Pieniä lisämausteita kilpailuun oli tuotu esimerkiksi että pallo piti kertaalleen pelata bunkkeriin, tai pallon piti pysähtyä "väärälle" väylälle josta jatketaan. Lisäksi yhdelle griinille oli tehty kaksi reikää, joista toiseen pelatessa oli tuloksesta mahdollista saada pois yksi lyönti.

Pelaajia ei todellakaan päästetty helpolla, sillä kaikki etäisyyttä mittaavat laitteet olivat kiellettyjä eikä väylillä olevista mittapaaluista ollut tällä kertaa apua.

Kilpailua pelattiin tasoituksellisena lyöntipelinä puolitetuilla tasoituksilla. Miehet ja naiset kilpailivat omissa sarjoissaan ja tulostaso tänään oli suorastaan loistava.

Jokaisesta kilpailun osallistumismaksusta Kankaisten Golf lahjoitti 5€ syöpäsäätiön Roosa nauha keräykseen. Tämän lisäksi myös Finaco lahjoitti 2€ jokaista osallistujaa kohti. Lahjoitussummaksi kertyi siis tänä vuonna 75 pelaajan voimin huikeat 525€.


Naisten kolme parasta:

1. Lea Tuomisto, 59 (+4)

2. Maria Soini, 60 (+5)

3. Tarja Lahtinen, 66 (+11)


Miesten kolme parasta:

1. Ilmari Kallio, 51 (-4)

2. Marko Kallinen, 53 (-2)

3. Ilkka Syrjälä, 54 (-1)


Cross Country 2022 Tulokset

​​​​​​​Lisäksi erikoiskilpailuna pelattiin BOXBOX Lähimmäs lippua kilpailu väylällä Kartano 8 ja sen voitti tänään Jammu Saari (0.98m).Kankaisten Golf kiittää kaikkia osallistujia onnistuneesta päivästä ja onnittelee kaikkia voittajia!Kuvassa vasemmalta Anu Heilimö, Maria Soini, Ilmari Kallio ja Marko Kallinen