Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

RTV Oranssi YSI:n kokonaiskilpailu on ratkennut, katso voittajat!

RTV Oranssi ysi 2020 paketissa!

Kauden 2020 RTV Oranssi YSI viikkokilpailut ovat nyt saatu päätökseen. Kankaisten Golf kiittää kaikkia kauden 2020 osallistujia! Yhteensä RTV Oranssi YSI:ä pelattiin 12 tiistaina ja kisakierroksia kertyi 82 kilpailijan voimin yhteensä 484 kierrosta.

Tulostaso pysyi kovana koko kauden ajan ja jokaisena tiistaina korkein pistebogeytulos oli 20 pistettä tai enemmän. Korkein pistetulos, 27 pistettä, kerättiin heti ensimmäisessä osakilpailussa Markku Rautiaisen toimesta! Eniten jaettuja voittotuloksia itselleen keräsi Timo Nurmi, kolmella jaetulla voittotuloksella.

Kaudella 2019 pohjalle oltiin asetettu sen verran kovat kenttäennätykset, että tällä kaudella niitä ei saatu rikottua. Alin lyöntipelitulos kaudella 2020 oli 33 lyöntiä. Tulos tehtiin Kankaksella ja siitä vastasi Taija Viklund.

Kauden 2020 Oranssi YSI rankingissä huomioitiin pelaajan kolme parasta pistebogeytulosta. Tasatilanteet ratkaistiin sijoitusten mukaan, eli kummalla pelaajalla oli esimerkiksi enemmän voittoja takana tai jos tämäkin meni tasan niin eniten 2. sijoja ja näin edelleen. Kummankin sarjan voittajilla kolmen parhaan kierroksen pistebogey tulokset olivat samat: Sarjassa HCP 0-23,9 tulos oli 65 pistettä ja sarjassa HCP 24,0-54 tulos oli 70 pistettä.

Kauden 2020 RTV Oranssi YSI rankingin voittajat ovat sarjassa HCP 0-23,9 Harri Mantila ja sarjassa HCP 24,0-54 Kari Lukkarinen! Kankaisten Golf onnittelee! Kokonaiskilpailun viisi parasta kummastakin sarjasta palkitaan ja palkinnot ovat noudettavissa Caddiemasterin toimistolta ensi viikosta alkaen.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!