Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Rtv oranssi ysin parhaat selvillä - FInaalissa ratkaistaan koko kilpailun voittaja

Kauden 2021 RTV Oranssi YSI viikkokilpailu on nyt saatu päätökseen. Kankaisten Golf kiittää kaikkia osallistujia! RTV Oranssi YSI:ä pelattiin 12 tiistaina ja kisakierroksia kertyi 86 kilpailijan voimin yhteensä huimat 450. Osallistujalistalla oli mukavasti uusia nimiä mutta myös tuttuja viime vuodelta. Erityisen hienoa oli nähdä mukana viikottain myös vieraspelaajia, sillä kilpailu on avoin kaikille pelaajille.

Kilpailua pelattiin tällä kaudella kolmatta vuotta peräkkäin. Uudistuksena kisassa tänä vuonna on finaalikilpailu, johon pääsevät kokonaiskilpailun kuusi parasta pelaajaa kummastakin tasoitussarjasta.

Viimeinen Oranssi Ysi pelattiin kovassa tuulessa ja sateisessa säässä. Mutta kuten koko kauden ajan, tulostaso oli korkea myös viimeisessä kisassa. Koko kilpailun korkein pistebogey tulos nähtiin viidennessä osakilpailussa ja siitä vastasi Jonas Andersson (ArGC) pelaten Kartanon huikeaan tulokseen 29pb.

Myös yksi uusi kenttäennätyskin nähtiin tällä kaudella! Kankaksen kenttäennätystä parannettiin kahdella lyönnillä. Oona Vartiaisen 33 lyöntiä siirtyi historiaan, kun Aurinko Golfin Satu Sinkkola pelasi Kankaksen tulokseen 31 lyöntiä.

Oranssi Ysi rankingissä huomioitiin pelaajan kolme parasta osakilpailun tulosta yhteenlaskettuna.

Onnittelut ranking voittajille!

Alemman sarjan voittaja Harri Mantila voitti jo toista vuotta peräkkäin kokonaisrankingin. Kokonaiskilpailun kuusi parasta kummastakin sarjasta on kutsuttu pelaamaan RTV Oranssi Ysin Finaaliin. Finaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja se pelataan sunnuntaina 29.8.

Finaalikierroksen jälkeen palkitaan kokonaiskilpailun parhaat pelaajat sekä finaalikierroksen parhaiten pelanneet.