Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Sade ei haitannut Kapteenin kierroksen pelaajia

Perinteisesti kilpailukauden avaava Kapteenin kierros pelattiin poikeuksellisesti vasta nyt heinäkuun alussa. Vaikka kilpailu ei ollut vuoden ensimmäinen, oli se kuitenkin kesän ensimmäinen yhteislähtökilpailu.

Tapahtuma alkoi perinteisesti juhlallisella lipunnostolla ja lippulaululla, jonka jälkeen pelaajat siirtyivät lähtötiille.

Jokaisella ysillä kisattiin tasoituksellinen pistebogey-kisa omana kisanaan ja lisäksi kaikista paras pelaaja palkittiin kokonaiskilpailun voittajana. Pelaajat jaettiin jokaiselle ysille ja jokainen sai valita vapaasti miltä tiiltä pelasi.

Palkintojenjakotilaisuuden alussa ääneen pääsi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Antti Eeva, sekä seuran puolelta aktivointitoimikunnan puheenjohtaja ja kapteenimme Timo Anttonen.

Kapteeni kävi läpi seuran positiivisia lukuja: lähes 300 pelaajan nettokasvu, yli 1800 jäsentä ja 25 000 kierrosmäärä. Lisäksi korostettiin kaikilta pelaajilta oletettavaa käyttäytymistä:

• Toimimalla rehellisesti – kuten noudattamalla sääntöjä;
  • Huomioimalla muut – pelaamalla ripeästi ja huolehtimalla muiden turvallisuudesta;
  • Pitämällä hyvää huolta kentän kunnosta.

Kaikkien pelaajien oletetaan siis pelaavan golfpelin hengen mukaisesti – ripaus vuorovaikutusta mukaan pelaajien kesken, niin homma toimii varmasti!

Kesäkuun ”Kenttämestarin kaveriksi” oli ilmiannettu Marja Nissilä, joka palkittiin tilaisuudessa KGM-greenihaarukalla.

Kapteenin kierroksen tulostaso oli tasainen ja sijoitukset jakautuivat seuraavasti: