Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

SANDY IS OPEN!

Samalla kun tänään golfkausi käynnistyi, sai myös vihdoin ravintolamme Sandy Café & Bistro avata ovensa. Tämän viikonlopun ajan Sandy palvelee kello 9.30-19.00 Take Away -periaatteella ja rajoitetuin valikoimin. Saatavilla on mm. kahvilatuotteita, leipiä, pullaa, virvoitusjuomia ja pientä suolaista purtavaa, kuten esimerkiksi herkulliseksi todettu Sandy´s Hot Dog.

Maanantaista 19.4. alkaen ravintola pääsee toimimaan jo normaalisti, vaikka aukioloajat ovat iltojen osalta vielä koronarajoitusten vuoksi normaalia lyhyemmät. Maanantaista alkaen Sandy on avoinna joka päivä kello 9.00-19.00, keittiö suljetaan kello 18.15.
Ja koska saamme toivottaa teidät tervetulleeksi ruokailemaan myös ravintolan sisätiloihin sekä upealle terassillemme, tarkoittaa se sitä, että myös lounasta on tarjolla. Ja lounaan jälkeen tietysti saatavilla myös kaikki ala carté listalta löytyvät annokset. Sandyn kotisivuilta löydät mm. lounaslistan sekä ajankohtaiset aukioloajat.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan hyvästä ruuasta, kylmistä juomista, herkullisista leipomotuotteista ja sydämellisestä asiakaspalvelusta.

Toivottavasti nähdään pian!